Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2009, 8:16
Θέμα: Η [...] ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Από: Lykourgos Nanis
lyk.nanis@yahoo.gr

Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr

Αγαπητέ κε Μιχαλόπουλε,

Με το παρόν
μέηλ επιθυμώ να σας συγχαρώ γιατί με τα όσα καταθέτετε στο μαχητικό blog σας αποδεικνύετε ότι δεν ανήκετε στην κατηγορία των ψοφοδεών χριστιανών, των προσφυώς αποκαλουμένων «ευλαβών βλαμμένων», των καιροσκόπων και συμβιβασμένων!

Μπορεί να μη συμφωνώ με το σύνολο των απόψεων σας, θαυμάζω όμως το ηρωικό σας πνεύμα και τη μαχητικότητα σας! Ιδιαίτερα σας ευχαριστώ για την αναφορά σας στη θλιβερή παρουσία του μητροπολίτη Φλώρινας Θεόκλητου στις δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πρεσπών!

Και να 'ταν μόνο αυτό κε Μιχαλόπουλε!

Ο Θεόκλητος είναι ανύπαρκτος, τραγικά λίγος, τρέχει στα δεσποτικά φεστιβάλ (θρησκευτικές πανηγύρεις) της Δυτικής Μακεδονίας […] και έχει εκχωρήσει τα πάντα σ έναν […] κληρικό, τον και πρωτοσύγκελο της μητρόπολης, Ιουστίνο Μπαρδακα. Ο εν λόγω κυβερνά ουσιαστικά τη μητρόπολη! […]

Το θλιβερό δίδυμο Θεόκλητου - Ιουστίνου καμιά μα καμιά σχέση δεν έχει με τη μαχητικότητα του γέροντος Αυγουστίνου!

Ένα μόνο θα σας πω! Τα καλοκαίρια οι ναοί της Φλώρινας πλην του ναού του Αγίου Παντελεήμονα θυμίζουν παραλία από τη γύμνια των γυναικών! Βλέπετε στον Άγιο Παντελεήμονα ο προϊστάμενος καυτηριάζει την άσεμνη ενδυμασία εν αντιθέσει με τους άλλους ναούς των οποίων οι εφημέριοι έχουν το προοδευτικό πνεύμα του Θεόκλητου και του Ιουστίνου! Σε σχετική συζήτηση με κάποιον εξ αυτών τι μου απαντά; Αν τις μαλώσουμε δεν θα ξαναπατήσουν στο ναό! Ενώ τώρα που πατάνε […] είναι καλύτερα!

Κι αυτό είναι μόνο μια μικρή παρωνυχίδα κε Μιχαλόπουλε! Είναι κι αλλά ασυγκρίτως χειρότερα όπως […] Ίσως κάποια άλλη φορά σας καταθέσω τους προβληματισμούς μου!

Παρακαλώ εφ όσον το εγκρίνετε να το δημοσιεύσετε το μέηλ μου αυτό στο blog σας! Και πάλι σας συγχαίρω! Καλή δύναμη!

5 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2009, 14:58

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Από: Lykourgos Nanis
lyk.nanis@yahoo.gr
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr


Αγαπητέ κε Μιχαλόπουλε σας ευχαριστώ θερμά για τη δημοσίευση του μεηλ που σας έστειλα!

Εάν κρίνετε εσείς ότι και τα άλλα μεηλ που σας έστειλα ή που θα σας στείλω εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις για δημοσίευση παρακαλώ πολύ να τα δημοσιεύσετε!

Σας ευχαριστώ πολύ!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγαπητέ "lykourgos nanis", καλησπέρα σας!

http://xairete.blogspot.com/2009/11/lykourgos-nanis.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ: Η ετικέτα μας

http://xairete.blogspot.com/2009/11/blog-post_2276.html

lykourgos nanis είπε...

Αγαπητέ κε Μιχαλόπουλε με το παρόν μέηλ επιθυμώ να γνωστοποιήσω στους αναγνώστες του μπλογκ ότι ανακαλώ πλήρως τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα για το μητροπολίτη Θεόκλητο,την προσωπικότητα του οποίου τιμώ και υπολήπτομαι και την αποία ουδεμία πρόθεση και διάθεση είχα να θίξω. ΦΛΩΡΙΝΑ 31/1/2010 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ,ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

P. MICHALOPOULOS είπε...

lykourgos nanis είπε...

http://xairete.blogspot.com/2010/01/lykourgos-nanis_31.html