Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Αυτόν τον γάμο τον έχασε μεν η Εκκλησία μας, αλλά τον κέρδισε, μια… ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο!


Η αθέτηση της υπόσχεσης για γάμο ήταν που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.


Διαβάζω πάλι σήμερα σχετικά με την υπόθεση για τα ρωμαϊκά όργια σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας… Για τη χθεσινή αποκάλυψη ότι οι μυστικές περιπτύξεις μεταξύ γιατρών, νοσηλευτριών και υπαλλήλων καταγράφονταν εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια με κρυφή κάμερα!

Διαβάζω ότι όλοι γνώριζαν και συναινούσαν, αλλά όλα άλλαξαν ξαφνικά, εξαιτίας μιας υπόσχεσης για... γάμο που δεν τηρήθηκε και τα ομαδικά όργια «ανέβηκαν» σε ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο!

Η αθέτηση της υπόσχεσης για γάμο ήταν που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση. Την είχε δώσει ο ουρολόγος -που φέρεται ως ο οργανωτής των μυστικών ομαδικών συναντήσεων- σε μία από τις ερωτικές του παρτενέρ κατά τη διάρκεια των θερινών τους διακοπών, όταν απολάμβαναν τις σκηνές των ομαδικών οργίων τις οποίες είχαν γυρίσει στο νοσοκομείο μαζί με τους συναδέλφους τους!

Ωστόσο, ο ουρολόγος φαίνεται πως... άλλαξε γνώμη και έβαλε τέλος στο δεσμό τους. Η κοπέλα αποφάσισε τότε να εκδικηθεί και αυτό την έκανε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η μήνυσή της στηρίχτηκε στο γεγονός ότι τα σεξουαλικά «πάρτι» στο νοσοκομείο βρίσκονταν σε κοινή θέα από το 2007, κάτι που ήταν κοινό μυστικό στο στενό κύκλο των πρωταγωνιστών αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης!

Οι σκηνές σκληρού σεξ, συνολικής διάρκειας τριών ωρών (!), είχαν δημοσιοποιηθεί σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με ροζ βίντεο, η οποία υποστηρίζεται από server με έδρα τη Ρωσία! Κανείς ωστόσο δεν γνώριζε ποιος από αυτούς τις είχε «ανεβάσει» αφού όλοι το αρνούνταν!

Όλα αυτά αναπόφευκτα δημιούργησαν σούσουρο στο νοσοκομείο και οδήγησαν σε τεντωμένο σχοινί τις άλλοτε άριστες σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών του ροζ σκανδάλου, ο κύκλος των οποίων φαίνεται πως είναι ακόμη μεγαλύτερος. Ήδη προστέθηκαν άλλες τρεις γυναίκες στις έξι που ήταν αρχικά γνωστό ότι συμμετείχαν στα ομαδικά όργια και ο συνολικός αριθμός ανεβαίνει στα δώδεκα άτομα, με μόνο δύο γιατρούς και έναν γιο γιατρού, που επαγγέλλεται τον ιατρικό επισκέπτη, να... εκπροσωπούν το ανδρικό φύλο!

Οι ψίθυροι ήταν επόμενο να φτάσουν και στα αφτιά της διοίκησης του νοσοκομείου, που διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, όσοι κατέθεσαν, αρνήθηκαν κάθε σχέση με τις «φήμες», όπως τις αποκάλεσαν, με αποτέλεσμα η ΕΔΕ να κλείσει άρον-άρον, χωρίς να αποδείξει κάτι και η υπόθεση να μπει στο αρχείο!

Ωστόσο, οι αλλεπάλληλες μηνύσεις και το γεγονός ότι οι ροζ εικόνες βρίσκονταν για μεγάλο διάστημα σε κοινή θέα ήταν οι αιτίες που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στις ερωτικές συναντήσεις. Η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, αλλά παραπάτησε πάνω σε μια γλάστρα και -για καλή της τύχη- έπεσε από την εσωτερική πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: Ρεπορτάζ του κ. Μάνου Τσαγκαράκη




Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Espresso (Κύριο Θέμα): «Ομαδικά όργια σε νοσοκομείο της Αθήνας»


3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μη λέτε «μη χειρότερα», διότι… υπάρχουν και χειρότερα!

Διαβάζω σήμερα ότι σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Anna»:

«Μόδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για πολλούς άντρες οι «αταξίες» με άτομα που ανήκουν στο τέταρτο φύλο!

Παντρεμένοι, καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι, άντρες που φοβούνται τις γυναίκες και άλλοι που νιώθουν πολύ έντονη τη θηλυκή τους πλευρά είναι οι τέσσερις βασικές κατηγορίες των συνηθισμένων πελατών των εκδιδόμενων τρανσέξουαλ.»

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μη λέτε «μη χειρότερα», διότι… υπάρχουν και χειρότερα!

Διαβάζω σήμερα:

Η Τουρκάλα Τάνιελι, η πιο φημισμένη οριεντάλ χορεύτρια της Τουρκίας (εθνική σταρ χορού της χώρας της) θα παντρευτεί Έλληνα, τον Αλέξανδρο Συρόπουλο, ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και το γαμήλιο πάρτι σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης μεθαύριο το βράδυ.

Πάντως, τα προ του γάμου τουρκικά παραδοσιακά έθιμα άρχισαν στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα το «κίνα γκετζεσί» που σημαίνει βραδιά χένας.

Την άλλη μέρα ακολούθησε το χαμάμ. Το γλέντι μεταφέρθηκε στο ιστορικό χαμάμ του Γαλατά στο κέντρο της Πόλης. Η νύφη και οι καλεσμένες της τραγούδησαν και χόρεψαν γυμνές μέσα στους ατμούς του χαμάμ...

Οι άνδρες μαζί με τον γαμπρό έκαναν το χαμάμ τους στη διπλανή πτέρυγα. Εκεί ξύρισαν και τον γαμπρό κατά τα ελληνικά έθιμα!

Πηγή: tanea.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Ένας ελληνοτουρκικός γάμος στην Αθήνα...

http://xairete.blogspot.com/2009/11/blog-post_236.html