Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Σπύρος Χατζάρας : Να καθαιρεθεί ο Βαρθολομαίος !


Σπύρος Χατζάρας : Να καθαιρεθεί ο Βαρθολομαίος !

Το ” Blue Sky ” (η εκπομπή «Δελτίο τών 11» τού δημοσιογράφου) μετέδωσε το video!

O κ. Σπύρος Χατζάρας μόνο αυτός, απ’ όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους, τόλμησε να προβάλει προχθές βράδυ (Τετάρτη 11 Νοεμβρίου) από το κανάλι «Blue Sky» την είδηση της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Μεγάλη Εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης Park East.

Ο Αρχιραββίνος τής Νέας Υόρκης Arthur Schneier απονέμει στον Αρχηγό τής Ορθοδοξίας την ανώτατη διάκριση του Ιουδαϊσμού, το Βραβείο των Μακκαβαίων.

Ο κ. Σπύρος αποκαλύπτει ότι πριν από την εκπομπή τηλεφώνησε σε πάρα πολλούς επισκόπους να βγουν τηλεφωνικώς στον «αέρα» και να σχολιάσουν την επίσκεψη του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην Συναγωγή των Εβραίων και Ουδείς Δεσπότης δέχτηκε να μιλήσει, «διά τον φόβον των Ιουδαίων», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρος!..

Ο κ. Σπύρος Χατζάρας ζητεί

Να καθαιρεθεί ο κ.κ. Βαρθολομαίος, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο 65ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ!..


ΠΗΓΗ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/



Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009


Είχε χορηγό η επίσκεψη του Πατριάρχη στην Αμερική;


Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009


Barouch Ata Adonai



Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009


Ο Βαρθολομαίος, σε Εβραϊκή Συναγωγή της Ν. Υόρκης, ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009 !!!..


Ιδού ένα 10λεπτο απόσπασμα από το 50λεπτο βίντεο της επισκέψεως του Βαρθολομαίου στην Εβραϊκή Συναγωγή της Νέας Υόρκης, ανήμερα 28η Οκτωβρίου 2009, το οποίο αναρτήσαμε την Τρίτη.

Προσέξτε τι λέει ...



Ο Βαρθολομαίος παίρνει το Βραβείο των Μακκαβαίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: