Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Είχε χορηγό η επίσκεψη του Πατριάρχη στην Αμερική;


5 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ!



thriskeftika είπε...

H φωτογραφία είναι αληθινότατη!


Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COCA COLA; ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ!


Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Μήπως γνωρίζετε πού λήφθηκε αυτή η φωτογραφία; Πάντως δεν είναι ούτε στην Αρχιεπισκοπή ούτε στο ξενοδοχείο του Παναγιότατου.


Ανώνυμος είπε...

Είναι στα γραφεία της coca cola τα οποία επισκέφθηκε ο Πατριάρχης.



Στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου), ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης δεν πήγε μόνο στην Εβραϊκή Συναγωγή Park East τής Νέας Υόρκης, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε το απόγευμα τής Τρίτης.
Φαίνεται πως συμμετείχε και σε διαφημιστικό τής "Coca-Cola"!

Η σχετική φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο Τρακατέλλη να κοιτάνε με δέος την μασκότ τής Αμερικανοεβραϊκής αυτής εταιρείας.

Δηλαδή, δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να δούμε τον κ.κ. Βαρθολομαίο Αρχοντώνη να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση τής "Coca-Cola", όπως ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση τής "Pizza Hut".

Το ερώτημα είναι αν ο Οικουμενικός Πατριάρχης πληρώθηκε γι' αυτή του την εκδούλευση προς την "Coca-Cola", και αν η πολυεθνική αυτή εταιρεία ήταν σπόνσορας τού ταξιδιού τού κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ.


http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/coca-cola-pizza-hut.html



Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ραββίνος της... οικογένειας Barrack Obama?

Δεν υπάρχουν σχόλια: