Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Δήμαρχος σε όργιο


Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Απίστευτο ροζ σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τέσσερις άντρες. Ήρωας της ιστορίας είναι δήμαρχος ελληνικού νησιού που τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του με άλλους τρεις άντρες. Ο δήμαρχος, οργάνωσε αντρικό ερωτικό κουαρτέτο στο οποίο συμμετείχαν δύο ακόμη «ευυπόληπτοι» πολίτες της τοπικής κοινωνίας (ο ένας εκ των οποίων είναι αδερφός γνωστής μαγείρισσας), αλλά και ένας μελαψός νεαρός, αλβανικής καταγωγής!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», το απίστευτο σκηνικό, το οποίο εκτυλίχτηκε πριν από μερικές ημέρες, είχε ως εξής:

Ο ένας εκ των τεσσάρων κυρίων είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκονται μακριά από το κέντρο του νησιού. Την εποχή αυτή στην περιοχή δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω, αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει προ πολλού. Εκεί λοιπόν είχαν δώσει ραντεβού ο «παιχνιδιάρης» δήμαρχος μαζί με τους δύο υπεράνω πάσης υποψίας φίλους του και τον νεαρό αλλοδαπό, που είχαν... ψαρέψει!!!

Δεν υπολόγιζαν, όμως, πως θα τους... κάρφωνε στη γυναίκα του δημάρχου η καθαρίστρια που έτυχε να βρίσκεται εκεί, η οποία τηλεφώνησε στην κυρία δημάρχου και την παρότρυνε να τρέξει γρήγορα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, χωρίς να της πει πολλές λεπτομέρειες!

Η προδομένη σύζυγος αλαφιασμένη έτρεξε στο δωμάτιο που της υπέδειξε η καθαρίστρια. Είχε την εντύπωση πως θα έκανε τσακωτό τον άντρα της με καμιά φιλεναδίτσα, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Ο άντρας της συμμετείχε σε ερωτικό όργιο με παρτενέρ έναν ημιλιπόθυμο Αλβανό και άλλους δύο ολόγυμνους άντρες, που συνουσιάζονταν!!!..



Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Αυτά και άλλα πολλά (πιο σοκαριστικά, που γι αυτό τα παρέλειψα), …από τη σημερινή Εσπρέσο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: