Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Αυτά και άλλα πολλά (πιο σοκαριστικά, που γι αυτό τα παρέλειψα), …από τη σημερινή Εσπρέσο!..


"ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΘΑΝΑΤΟ"!..
Ξέφρενα όργια, ατελείωτο σεξ και συζυγικές απιστίες συνθέτουν το «ροζ» σκηνικό στο οποίο η επαρχία αναδεικνύεται «πρωταγωνίστρια», με τους πιο… ερωτύλους να εμφανίζονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Θεσσαλία και Δωδεκάνησα.
Τα ανωτέρω από την Εσπρέσο, την εφημερίδα που είναι πάντα πρώτη στην ενημέρωση μας σχετικά με την εξέλιξη στα… «ήθη και τα έθιμα» της πατρίδας μας…

Μας πληροφορεί λοιπόν σε σημερινό της ρεπορτάζ:


1.
Νοικοκυρές που όταν λείπει ο σύζυγος πετούν το ξεσκονόπανο και μετατρέπονται σε «ιέρειες» του σεξ, νεαροί εραστές που γίνονται… κασκαντέρ για να αποφύγουν απατημένους συζύγους, εξαγριωμένοι άνδρες που κουρεύουν γουλί τις άπιστες γυναίκες τους και επιφανείς επιχειρηματίες που το «γλεντάνε» σε ομαδικά όργια με καλλίγραμμες αλλοδαπές είναι κάποια από τα σοκαριστικά περιστατικά που αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά την -κατά τα άλλα- φιλήσυχη επαρχία.


2.
Σωματέμποροι, είχαν μετατρέψει μία λευκή κλούβα σε κινητό οίκο ανοχής και σαν ντελάληδες διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στα χωριά του Ηρακλείου. Οι νεαρές αλλοδαπές ξαμολιόντουσαν στους δρόμους και βρίσκονταν ερωτικά με ντόπιους σε σπίτια, στάβλους, χωράφια ή ακόμη και μέσα στην κλούβα, αφού προηγουμένως οι πελάτες έδιναν στον συνοδό την «ταρίφα».

3. Ένα παρόμοιο περιστατικό που αναστάτωσε τη Ρόδο, το Νησί των Ιπποτών, ήταν εκείνο με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς. Οι αλλοδαποί έφτασαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και από το μεροκάματο του μόχθου σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο. Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες Ροδίτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι.

4
. Διψασμένες για σεξ φαίνεται πως είναι τέσσερις νεαρές γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες μπαινοβγαίνουν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών και επιδίδονται μαζί τους σε όργια. Φανερά αγανακτισμένος, κάτοικος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός, κατήγγειλε το περιστατικό ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας. Οι κυρίες αυτές επιδίδονται ακόμη και σε υπαίθριο σεξ με τους λαθρομετανάστες, ενώ οι φωνές τους ακούγονται τόσο έντονα που κλείνουμε τα παιδιά μας στο σπίτι».


Πηγή: www.espressonews.gr


Αυτά και άλλα πολλά (πιο σοκαριστικά που τα παρέλειψα), …από τη σημερινή Εσπρέσο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: