Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Bασιλική Ανδρίτσου: Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα «πιστού» μέλους της «Εκκλησίας»!..

Θα αποφασίσει να ντυθεί νυφούλα;

Η Εκκλησία, της οποίας είναι μέλος, ...αγωνιά να μάθει!!!.
.


Παίζει σε σήριαλ στην τηλεόραση του Mega, και της έχουν κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν δηλώνει και φανατική του είδους. Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι υπέρ του συμβολαίου συμβίωσης. Δηλώνει δε στο περιοδικό "Firstview":

«Για μένα δεν έχει σημασία η τελετή του γάμου αλλά η συντροφικότητα και η συμβίωση. Όταν άκουσα πως βγήκε αυτό το συμβόλαιο συμβίωσης ενθουσιάστηκα!

Μόνο για το μπαμπά μου και τη μαμά μου ίσως αποφασίσω να ντυθώ κάποια στιγμή νυφούλα.

Ίσως και για το happening του πράγματος, για το party, για το ότι θα ντυθώ νύφη, θα πετάξω την ανθοδέσμη, θα γλεντήσουμε με τους φίλους μου…

Δεν πιστεύω, όμως, πως η τελετή του γάμου δένει το ζευγάρι.»



Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009


Η... θεολόγος Βασιλική Ανδρίτσου

3 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, δεν εκπλήσομαι.Είναι ένα ακόμη δείγμα της συμπεριφοράς του ακατήχητου, αστοιχείωτου και άσχετου περί την Πίστη "ορθοδόξου" ελληνικού λαού.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ακατήχητου, λες; Πάλι καλά, να λέμε Μιχάλη μου!

Διότι αν είχε «κατηχηθεί» κιόλας από ένα τέτοιο παπαδαριό, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα…

Δεν νομίζεις;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου έχει σπουδάσει... Θεολογία!!!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Μπορεί μέσα από το ρόλο της στο "Κόκκινο δωμάτιο" (σειρά του Μέγκα) να την γνωρίσαμε ως αθυρόστομη καμαριέρα, όμως στην πραγματικότητα, η Βασιλική Ανδρίτσου έχει σπουδάσει... Θεολογία.

Η ηθοποιός πριν καν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, σπούδαζε θεολογία και μάλιστα έχει ήδη πάρει το πτυχίο της. Σε αντίθεση με μία άλλη θεολόγο του χώρου της υποκριτικής, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που ποτέ δεν πήρε το πτυχίο της, η Βασιλική ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές της και μετά να κυνηγήσει το όνειρό της ως ηθοποιός.

Όχι βέβαια πως σκέφτεται, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα (της θεολογίας), όμως μάλλον είναι υπέρμαχος της άποψης 'μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις, πιάστην'!

Δημοσιεύθηκε: 27.11.09 02:47
http://www.gossip-tv.gr/story/18963/e-theologos-basilike-andritsou