Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Δεν έχουν ακόμα καταφέρει να κατεβάσουν τα βίντεο με τα σεξουαλικά όργια στο νοσοκομείο!..


Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του "ροζ νοσοκομείου", ο γιατρός- ενορχηστρωτής και εικονολήπτης των οργίων οδεύει στη δικαιοσύνη δηλώνοντας θύμα στην όλη υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, εμπλέκεται και το όνομα γιού άλλου γιατρού που έχει σχέση με το κύκλωμα και μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός- οπερατέρ θα ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι ναι μεν μαγνητοσκοπούσε τις ιδιότυπες...εξετάσεις, αλλά ότι το υλικό εκλάπη και "ανέβηκε" από άλλον στο διαδίκτυο.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νοσοκομείο-οίκος ανοχής σφυρίζει μάλλον αδιάφορα για την υπόθεση.


www.newstime.gr



ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ εφημερίας του νοσοκομείου «Ελπίς», η μανία του ουρολόγου να κινηματογραφεί τις ερωτικές του περιπέτειες και η δημοσιοποίηση του υλικού σε «ροζ» ιστοσελίδες του Διαδικτύου είναι οι άξονες του σκανδάλου που εβδομάδες τώρα έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη την Αθήνα.

Από τους πρωταγωνιστές των οργίων, δύο εραστές βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τρία ακόμη άτομα να είναι έτοιμα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη…


www.protothema.gr



[...] ...Τη στιγμή που η 32χρονη κοπέλα που συμμετείχε στο «τρίο» παραθέτει μια συνέντευξη-εξομολόγηση σοκ σχετικά με τα όλα όσα έχει ζήσει στο πλευρό του ουρολόγου, η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας απίστευτα ντοκουμέντα, σχετικά με την εκδοχή που δίνουν όλοι οι πρωταγωνιστές των σεξουαλικών οργίων για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο και μάλιστα σε ώρες αιχμής…

Τα αδιάσειστα στοιχεία που παρατίθενται λεπτομερώς επανατοποθετούν την υπόθεση στη σωστή της βάση, και αποκαλύπτουν τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι άνθρωποι, των οποίων οι ερωτικές περιπτύξεις «παίζουν» πλέον σε αρκετές σελίδες του διαδικτύου.

Καταγράφουν τον τρόπο με τον οποίο ο 36χρονος ουρολόγος κατόρθωσε να «πείσει» τη φίλη του να συνευρεθούν ερωτικά μέσα στο δωμάτιο του δημόσιου νοσοκομείου, το «κάλεσμα» που απηύθυνε σε κάποιον φίλο του για να τους… κάνει παρέα, αλλά και τις βιντεοσκοπήσεις που ο ίδιος παραδέχεται πως διενήργησε στον ίδιο χώρο με δυο ακόμα κοπέλες -μεταξύ των οποίων μια νοσηλεύτρια και, πιθανώς, μια γιατρό.

Την εκδοχή που δίνει «περί συναίνεσης» των συντρόφων του να τις μαγνητοσκοπεί και το σενάριο που ξεδιπλώνει σχετικά με την κάμερα - προϊόν καταγραφής που του έκλεψαν κάποια στιγμή στις διακοπές. [...]

Οι αλληλοκαταγγελίες και οι μηνύσεις κόβουν την ανάσα, τη στιγμή μάλιστα που οι Αρχές προσπαθούν να σπάσουν τους κωδικούς των χρηστών που ανήρτησαν το ροζ υλικό στο διαδίκτυο!

www.zougla.gr





Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Τα ράντζα των οργίων!


Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Αυτόν τον γάμο τον έχασε μεν η Εκκλησία μας, αλλά τον κέρδισε, μια… ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο!


Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Espresso (Κύριο Θέμα): «Ομαδικά όργια σε νοσοκομείο της Αθήνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: