Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Θλιβερή κατάσταση!

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια «Παναγία» ντυμένη με μια… κομπινεζόν!..

[ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ.jpg]
Γνήσιος εκπρόσωπος τής τοπικής ("του κώλου") σκατο"Εκκλησίας" τής Ελλάδος!

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_28.html



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:


ΓΑΜΟΣ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΒΟΛΟΥ...


lykourgos nanis είπε...

Οι ανθρωπάρεσκοι δεσποτάδες και παπάδες ανέχονται τη θλιβερή αυτή κατάσταση!

Αντί να εκβάλλουν του ναού τα κινητά σκάνδαλα τουτέστιν τις ημίγυμνες γυναίκες περιορίζονται σε γλυκανάλατες συστάσεις περί σεμνής ένδυσης! Εννοείται ότι τα θρασύτητα γύναια τις συστάσεις αυτές «τις γράφουν κανονικά»!

Αναμφισβήτητα μεγάλη ζημιά έκανε η φράση του Χριστόδουλου «Eλάτε όπως θέλετε στην εκκλησία»!

Το χειρότερο όλων είναι ότι ακόμη και γυναίκες που έχουν οργανική σχέση με την εκκλησία αστοχούν περί την εμφάνιση από φόβο να μην τις πουν θεούσες!
Γνωρίζω κορίτσια της Εκκλησίας που την ημέρα του γάμου τους φορούν νυφικά που τις κάνουν να φαίνονται ημίγυμνες και παντρεύονται με την παρουσία και την ευλογία του δεσπότη!

Πού είσαι Αυγουστίνε Καντιώτη να καμαρώσεις τους λαπάδες σημερινούς δεσποτάδες!

26 Νοέμβριος 2009 8:12 πμ

http://xairete.blogspot.com/2008/10/blog-post_6966.html



Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Πορνική τοπική Εκκλησία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Dl0ajM4LvrWX593Qg-3YGti074Aok1VmIilm15pqcttWNwgfb-5LwotcrZHsdb9z3sefBCF-A4Ecv9isL1SG6mEI5m-OOpPHYhXoVH6K02i-n0O7PR4G_JDrB2XhEQDSRpVPJOkDYOcC/s1600/mitropolitis.jpg
21.09.2009 00:48

«Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, απολαμβάνει τον έρωτά του και είναι πραγματικά ευτυχισμένο!».

…Και μετά, θα έρθει μια πορνική τοπική Εκκλησία (μητρόπολη Γλυφάδας;) για να στεφανώσει (επιβραβεύσει) την πορνική τους σχέση!..

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_9863.html




«Προσέρχονται στο μυστήριο σχεδόν ημίγυμνες.»


«ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ»

«...Βλέπει και θλίβεται το ποίμνιο, η τέλεση των ιερών μυστηρίων, με προέχον "το μέγα μυστήριον" του γάμου, να μεταφέρεται στις ημέρες μας με την ανοχή της εκκλησιαστικής διοίκησης, από την πνευματική ατμόσφαιρα στη φαντασμαγορία της τελετής. Νύφες και κουμπάρες, συνεπικουρούμενες και από ικανό αριθμό προσκεκλημένων γυναικών, προσέρχονται στο μυστήριο σχεδόν ημίγυμνες και με σκοπό την επίδειξη. Αν μάλιστα είναι και "δημόσια πρόσωπα" ακόμη χειρότερα. Και πολλοί ευλαβείς κληρικοί με πόνο αναγκάζονται αδιαμαρτύρητα να ανέχονται αυτές τις θλιβερές και απαράδεκτες καταστάσεις, αφού καμία κάλυψη, ούτε με προφορικές ανακοινώσεις, ούτε με έγγραφες εγκύκλιες διαταγές, τους παρέχεται από την εκκλησιαστική ηγεσία, η οποία σκόπιμα και για να μην προκαλέσει ασύμφορες αντιδράσεις των κοσμικών, όχι μόνο σιωπά, αλλά και ανέχεται και όχι σε ολίγες περιπτώσεις δίνει την εντύπωση ότι τα επικροτεί, όταν βλέπουμε Αρχιερείς να παρίστανται σ' αυτές τις ξένες προς την ιερότητα του μυστηρίου φαντασμαγορικές τελετές "για να ευλογήσουν το μυστήριο", συγχαίροντας και ασπαζόμενοι ενίοτε αμφότερους τους νεόνυμφους.

Βλέπει και θλίβεται ο ευσεβής λαός μας, όταν κραυγαλέες ιδιόρρυθμες συμπεριφορές κληρικών, που έρχονται στη δημοσιότητα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και από καταγγελίες, η εκκλησιαστική διοίκηση δεν προσφεύγει στην έρευνα, αλλά τις αντιπαρέρχεται, άλλοτε απρακτώντας και αδιαφορώντας, και άλλοτε καλύπτοντας τα φαινόμενα αυτά με προσχήματα και μεθοδεύσεις (βλ. "επαρκείς οι εξηγήσεις"), ακόμα και όταν σοβαρά παραπτώματα ομολογούνται δημόσια από τους ίδιους τους εγκαλούμενους...»

RasoForoi

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009

Δεν πιστεύω Μιχάλη, να έφτασε μέχρι εκεί ο Μα(σ)καριότατος!..


http://xairete.blogspot.com/2009/09/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: