Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Η... θεολόγος Βασιλική Ανδρίτσου


Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου έχει σπουδάσει... Θεολογία!!!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Μπορεί μέσα από το ρόλο της στο "Κόκκινο δωμάτιο" (σειρά του Μέγκα) να την γνωρίσαμε ως αθυρόστομη καμαριέρα, όμως στην πραγματικότητα, η Βασιλική Ανδρίτσου έχει σπουδάσει... Θεολογία.

Η ηθοποιός πριν καν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, σπούδαζε θεολογία και μάλιστα έχει ήδη πάρει το πτυχίο της. Σε αντίθεση με μία άλλη θεολόγο του χώρου της υποκριτικής, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που ποτέ δεν πήρε το πτυχίο της, η Βασιλική ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές της και μετά να κυνηγήσει το όνειρό της ως ηθοποιός.

Όχι βέβαια πως σκέφτεται, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα (της θεολογίας), όμως μάλλον είναι υπέρμαχος της άποψης 'μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις, πιάστην'!

Δημοσιεύθηκε: 27.11.09 02:47
http://www.gossip-tv.gr/story/18963/e-theologos-basilike-andritsou


Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου που την είχαμε γνωρίσει ως αθυρόστομη καμαριέρα, είναι, και, ...θεολόγος!!!..

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 16 Οκτωβρίου 1972. Σπούδασε στη δραματική σχολή "Βεάκη".

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο "Διονύσια" παίζοντας στην παράσταση "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996. Άλλους θεατρικούς ρόλους έπαιξε στις παραστάσεις "Άμλετ ο Β'", "Μπίλι ο ψεύτης", "H ωραία θυμωμένη", "Grease", "Δεν είμαι εγώ", "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή", "Το μαγαζάκι του τρόμου","Το Δώρο".

Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές "Ο τέλειος άντρας" (Star Channel, 1999), "Δροσουλίτες" (Star Channel, 2001), "Κάμερα καφέ" (MEGA Channel, 2002), "Σαββατογεννημένες" (MEGA Channel, 2003), "Όλα στην ταράτσα" (Alpha TV, 2004). Από το 2005 μέχρι και το 2008 πρωταγωνίστηκε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA Channel "Το Κόκκινο Δωμάτιο", υποδυόμενη την αρχικαμαριέρα Μάρω. Τις τηλεοπτικές σεζόν 2008-09 2009-10 παίζει το ρόλο της Ελένης στην κωμική σειρά του MEGA Channel "Η Πολυκατοικία".