Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή


13 Οκτωβρίου 2009

Στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από προχθές η καυτή ατζέντα του γνωστού μοντέλου Μαριάννα Μπερερή που κατηγορείται ως μέλος της συμμορίας επεξεργασίας και εμπορίας ναρκωτικών.

Πάντως, σύμφωνα με τις διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που της αποδίδονται, η Μαριάννα Μπερερή φέρεται μαζί με τον σύντροφό της Παντελή Θεοχάρη, επίσης μοντέλο, και τους άλλους συγκατηγορουμένους της να είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση προκειμένου να έχουν παράνομα οικονομικά οφέλη διακινώντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Espressonews.gr


13 Οκτωβρίου 2009

Σύμφωνα με πληροφορίες πασίγνωστος τραγουδιστής τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να συλληφθεί και έχει χάσει το χρώμα του από την ώρα που έμαθε ότι μπορεί τις επόμενες ώρες να συναντήσει την φίλη του στα... κρατητήρια!

Ο εν λόγω άνθρωπος μάλιστα διατηρούσε πρόσφατα σχέση με το μοντέλο και πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί…

Η ατζέντα της «νεράιδας της Μυκόνου», όμως, περιλαμβάνει και άλλα ονόματα διάσημων ανθρώπων και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη βρει δικηγόρο και περιμένουν την... σύλληψη τους.

Star.gr


12 Οκτωβρίου 2009

Τη σιγουριά της… ανοιχτής θάλασσας και κατά τη διάρκεια κρουαζιέρων έπαιρναν την κοκαΐνη μοντέλα, μεγαλοδικηγόροι και επιχειρηματίες, που προμηθεύονταν από τη Μ Μ

Το μοντέλο μαζί με τους συνεργάτες του, όπως προέκυψε από τις έρευνες των λιμενικών, κυρίως διακινούσαν τα ναρκωτικά σε πάρτι που γίνονταν σε γιοτ ενώ αυτά έκαναν μίνι κρουαζιέρες στα νερά του Σαρωνικού - μάλιστα, πολλές φορές δεν δίσταζαν να νοικιάζουν και οι ίδιοι σκάφη γι’ αυτό το σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μακριά από αδιάκριτα μάτια οι «επώνυμοι», όπως λέγεται, πελάτες χαίρονταν με την ησυχία τους το ταξίδι στον κόσμο των παραισθήσεων.

Αρκετές φορές αμέσως μετά τη χρήση δεν περιορίζονταν σε αυτό μόνο το «ταξίδι», αλλά με τη συντροφιά των μοντέλων που τους συντρόφευαν στις κρουαζιέρες επιδίδονταν σε οργιαστικές απολαύσεις και απαγορευμένα σεξουαλικά… παιχνίδια.


Espressonews.gr


Star.gr


12 Οκτωβρίου 2009

Τρόμος στον κόσμο της showbiz αλλά και σ’ εκείνον της αποκαλούμενης «high society» επικρατεί από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μετά τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου Μαριάννας Μπερερή και τριών ακόμη μελών κυκλώματος που διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης.

Ο φόβος μάλιστα αρκετών από αυτούς δεν αφορά το γεγονός ότι κυκλοφορούν ναρκωτικά σχεδόν ανενόχλητα ανάμεσα στα μέλη της απαστράπτουσας κοινωνικής τάξης τους, αλλά το ενδεχόμενο να βρεθεί το όνομά τους στην «καυτή» ατζέντα του μοντέλου.


www.greeknews.biz με πληροφορίες από espressonews



Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2009

Μαριάννα (η κοπέλα με την κόκα): Πληρώνει, την ιεροσυλία (θέατρο gay γάμου στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής Μυκόνου) που έκανε πριν τέσσερα χρόνια;

7 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Οι λαμπερές διεθνείς γνωριμίες της 32χρονης καλλονής

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του μοντέλου με τα ναρκωτικά.

Το πασίγνωστο μοντέλο που λάτρευε την χλιδάτη ζωή, τα κότερα, τα λεφτά τα κοσμήματα και τα πανάκριβα ρούχα, δεν θα μπορούσε να μην κάνει παρέα και με λαμπερά ονόματα της ελληνικής και όχι μόνο σόουμπιζ…

Στο facebook της, παρελαύνουν έλληνες επιχειρηματίες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα αλλά και ξένοι dj διεθνούς φήμης…

Στο προφίλ της θα την δει κανείς σε ξέφρενες στιγμές διασκέδασης, αγκαλιά με τους Dave Seaman, David Morales, Louie Vega, Hector Romero και Quentin Harris.

Όλοι μαζί χόρευαν και τραγουδούσαν τα καλοκαίρια «στους ρυθμούς» της Μυκόνου, μέχρι τη στιγμή που ήρθε στο φώς η σκοτεινή πλευρά της ζωής της και από την πολυτέλεια βρέθηκε στα κρατητήρια…

http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=18227

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η «Νεράιδα της Μυκόνου»…

Η ζωή του 32χρονου μοντέλου με τα τα ναρκωτικά, ήταν μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή. Πανταχού παρούσα…σε κοσμικά πάρτυ, δεξιώσεις και σε ταξίδια με κότερα. Το όνομά της ήταν πάντα στις λίστες των καλεσμένων σε πριβέ πάρτυ, ενώ στη Μύκονο όλοι τη γνώριζαν.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει το star όσοι περνούσαν στιγμές διασκέδασης μαζί της, την αποκαλούσαν «Νεράιδα της Μυκόνου». Όπως αποκαλύπτει κοπέλα που την γνώριζε την αποκαλούσαν Νεράιδα γιατί ήταν «παντού και πάντα. Κάθε φορά και με διαφορετική παρέα».

http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=18249

P. MICHALOPOULOS είπε...

Από τη Μύκονο στη Δραπετσώνα


Από νωρίς το πρωί, χτες, πολλές εκπομπές είχαν ασχοληθεί με το μοντέλο που στο σπίτι του βρέθηκαν δυόμισι κιλά κοκαΐνη.

Πρόκειται για μια ωραία, όπως λένε, γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, εργάστηκε στην πασαρέλα και έλαμψε στους κοσμικο-καλλιτεχνικούς κύκλους.

Μόνο που η «νεράιδα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούσαν, κατέληξε κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα της Δραπετσώνας.


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_14/10/2009_333222

P. MICHALOPOULOS είπε...

Προφυλακιστέοι το μοντέλο και οι άλλοι τρεις για την κοκαΐνη

Με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της κοκαΐνης που βρέθηκε στο γνωστό διαμέρισμα του Ελληνικού κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ανάμεσα στους οποίους και το 32χρονο μοντέλο με την «καυτή» ατζέντα.

www.star.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τα ξέφρενα πάρτυ του μοντέλου με την κόκα

14.10.09


Το πάθος για την “μεγάλη ζωή” και τα ακριβά γούστα την κατέστρεψαν λένε φίλοι της.

Άλλα όνειρα είχε άλλωστε η Μ.Μ ξεκινώντας από την Πάτρα.

Ονειρευόταν να κατακτήσει τα σαλόνια της μόδας και να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες. Ανακαλύπτοντας όμως τα «σαλόνια» της high society, ανακάλυψε και τα ναρκωτικά.

Στην καθημερινότητά της υπήρχαν πάρτυ, ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο profile της στο Facebook φρόντιζε να αναβάζει τις όμορφες στιγμές που περνούσε με τους διάσημους φίλους της (γνωστά μοντέλα, ταργουδιστές και ηθοποιοί).

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της που μίλησαν τις δύσκολες ώρες της κράτησής της μαζί της: «Επεσε στα ναρκωτικά από τη μεγάλη αγάπη της στη χλιδή, που τα κέρδη της από την πασαρέλα αλλά και το μπάτζετ της ως μοντέλο δεν κατάφερε να της προσφέρει».


www.gossip-tv.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μαριάννα (η κοπέλα με την κόκα): Πληρώνει, την ιεροσυλία (θέατρο gay γάμου στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής Μυκόνου) που έκανε πριν τέσσερα χρόνια;

http://xairete.blogspot.com/2009/10/gay.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δημοσιεύθηκε: 15.10.09 12:05

“Νυφούλα” είχε ντυθεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια το μοντέλο Μ.Μ., αλλά στον πλευρό της δεν ήταν ο εκλεκτός της καρδιάς της αλλά μια γυναίκα – φίλη της.

Ο πρώτος gay γάμος στην Ελλάδα φαίνεται τελικά πως έγινε το 2005 στο νησί των ανέμων, με πρωταγωνίστριες το μοντέλο που κατηγορείται για την υπόθεση με την κόκα και την ¨σύντροφό” της, μια αχώριστη φίλη της.

Και μπορεί τώρα η υπόθεση ενός gay γάμου να ακούγεται σχετικά οικεία, τότε όμως ήταν μεγάλο σοκ ακόμα και για την απελευθερωμένη κοινωνία της Μυκόνου.

Η πρόσκληση του γάμου έσκασε σαν βόμβα αλλά οι νύφες ήταν πιστές στο ραντεβού τους. Στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην περιοχή Ματογιάννια, στις 12.30 τα μεσάνυχτα, οι δυο κοπέλες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου παρουσία (fake φυσικά) παπά.

Στην τελετή είχαν παρευρεθεί όλοι οι celebrities, φίλοι του μοντέλου, ενώ μετά είχε ακολουθήσει super party, για το οποίο μιλούσε πολλές μέρες αργότερα ολόκληρο το νησί.

Οι δυο νυφούλες είχαν μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου τους, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά στο στόμα, πίνοντας σαμπάνια πιασμένες αγκαλιά, ενώ οι παρευρισκόμενοι τους πετούσαν ρύζι για να “στεριώσουν”.

Αργότερα βέβαια η Μαριάννα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως όλο αυτό είχε γίνει για πλάκα και χαβαλέ, και πως δεν ήταν τίποτε άλλο από μια τρέλα της στιγμής.

www.gossip-tv.gr