Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Μαριάννα (η κοπέλα με την κόκα): Πληρώνει, την ιεροσυλία (θέατρο gay γάμου στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής Μυκόνου) που έκανε πριν τέσσερα χρόνια;

Έρευνα στο αρχείο της Εσπρεσο έκανε η ρεπόρτερ κ. Σάσα Σταμάτη, και ανακάλυψε την ακόλουθη δήλωση που έκανε το 2005 στην εφημερίδα η bar woman Ρίκα, φίλη της Μαριάννας:

«Με τη Μαριάννα είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλες, κάνουμε πάρα πολλή παρέα και όλοι μάς έχουν για ζευγάρι. Κάναμε για πλάκα και ένα gay γάμο βέβαια, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε και ζευγάρι, δεν είναι κάτι κακό. Μέσα από μια φιλία δεν βγαίνει πάντα κι ένας μεγάλος έρωτας;»

Διαβάζω ακόμα, σήμερα, στην Εσπρέσο:

Ο gay γάμος του μοντέλου με την κόκα

Τέλη καλοκαιριού, ημέρα Σάββατο 27 Αυγούστου 2005, στις 12.30 το βράδυ στο Νησί των Ανέμων διαδραματίζεται ένα από τα πιο τρελά happenings στην ιστορία της Μυκόνου. Δύο γυναίκες καλούν το νησί σε γαμήλια τελετή με τον πλέον παραστατικό τρόπο. Στα Ματογιάννια, έξω από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, η Μαριάννα Μπερερή περιμένει τη «σύντροφό» της και bar woman Ρίκα.

Με το που έρχεται και την πλησιάζει τη φιλάει ερωτικά στο στόμα. Ενθουσιασμένοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Τις παροτρύνουν και για δεύτερο φιλί κι εκείνες δεν τους χαλάνε το χατίρι.

Επώνυμοι που παρευρέθηκαν στην τελετή-happening μιλούσαν την εποχή εκείνη για μία από τις πλέον σοκαριστικές βραδιές της Μυκόνου.

Κανείς δεν είχε καταλάβει αν επρόκειτο για σοβαρό ή αστείο... Ήταν τόσο φυσικές και οι δύο, που όλοι πίστευαν ότι ήταν ζευγάρι. Εννοείται ότι γάμος γυναικών δεν είχε γίνει μέχρι τότε ποτέ στην Ελλάδα. Αυτό το weekend έχει μείνει στην ιστορία του νησιού για έναν ακόμη λόγο: είχε στηθεί ένα τεράστιο πάρτι.

Η Μαριάννα, που λίγες μέρες πριν είχε βγει Miss Hawaiian Tropic σε διαγωνισμό που είχε γίνει στο ασπρονήσι, φορούσε sexy νυφικό και λουλούδια στα μαλλιά, ενώ η φίλη της είχε δέσει μια λευκή μαντίλα στο σώμα της και ήταν επίσης πολύ sexy.

Μετά το μυστήριο, που τελέστηκε με... fake παπά και κουμπάρο τον Παύλο Εμμανουήλ, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι.




Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009


Το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή

Δεν υπάρχουν σχόλια: