Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Το ζευγάρι Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαθάκος: Θα «παντρευτεί» σύντομα, και, με θρησκευτικό «γάμο»…

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010


Χωρίζουν πριν καν κλείσουν χρόνο Τριγώνη-Αγαδάκος (Δεν τους έσωσε ο πολιτικός γάμος, δεν πρόκαναν και τον θρησκευτικό, ρε γαμώτο!)

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Αναγνώστου Ιωάννης:
Χαμένη πήγε η... "ευλογία" που έδωσε στο ζευγάρι Τριγώνη-Αγαδάκος...



Το ζευγάρι Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαθάκος: Θα «παντρευτεί» σύντομα, και, με θρησκευτικό «γάμο»…




Το ακούσατε τι είπε ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Αγαθάκος; Σύντομα θα «παντρευτούνε», και, με θρησκευτικό «γάμο»… Χα, χα, χα !!!..


Διαβάζω στο gossip-tv.gr τα σχετικά του «γάμου» της Γιώτας Τριγώνη με τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαθάκο…

Πραγματοποιήθηκε λέει, την προηγούμενη βδομάδα στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης. Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια και είχαν χωρίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα…

Φέτος το καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της Γιώτας Τριγώνη από τον Νίκο Αλιάγα, ξαναβρέθηκαν και η κατάληξη ήταν να ανέβουν τα σκαλοπάτια του... δημαρχείου.

Ο πατέρας του Λάζαρου, ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Αγαθάκος, αποκάλυψε πως σύντομα το ζευγάρι θα «παντρευτεί», και, με θρησκευτικό «γάμο»…



Γιώτα Τριγώνη - Νίκος Αλιάγας

"Φέτος το καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της Γιώτας Τριγώνη από τον Νίκο Αλιάγα..."

(Γιατί τον άφησε σύξυλο τον
Αλιάγα; Μήπως διότι της ζητούσε να κάνουν γάμο θρησκευτικό και όχι πολιτικό;)




Δευτέρα, 5 Οκτώβριος 2009


Συζούν, γεννάν, κάνουν πολιτικό γάμο… Έχουν τέλος, την εκκλησία «γραμμένη» (στα υπόψην, που λέει ο λόγος) για… να την τιμήσουν στο μέλλον!!!..



Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009


Νέα μόδα: Τα Ζευγάρια, να τελούν το μυστήριο (;) του γάμου, …μετά τα βαφτίσια των παιδιών τους!..


Πέμπτη, 3 Σεπτέμβριος 2009


Εκκλησία («του κώλου») της Ελλάδος: Πάντα χεσμένη από ζευγάρια που την «τιμούν», …μετά το πολιτικό τους «γάμο»!..

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Tue, 29 Sep 2009 20:44:00

Η Γιώτα Τριγώνη όχι μόνο εγκατέλειψε το Νίκο Αλιάγα...

... αλλά το έκανε και μέσω ενός email.

Και μετά λέμε εάν έχει επηρεάσει η τεχνολογία τη ζωή μας ή όχι..

Με αυτό τον άκαρδο τρόπο επέλεξε η σύντροφος του διάσημου παρουσιαστή –μεταξύ άλλων- Νίκου Αλιάγα.

Και σε περίπτωση που το όνομα της κοπελιάς δεν σας λέει πολλά να σας θυμίσουμε ότι η Γιώτα Τριγώνη, οδοντίατρος με βάση τη Θεσσαλονίκη στάθηκε στο πλευρό του Νίκου μετά την Βάλια Κακούτη.. και για κάμποσο καιρό, ώστε εμείς να θεωρούμε μάλλον άκαρδο να λήξει τη σχέση τους με ένα.. email.

Οι φήμες θέλουν το Νίκο να πίεζε τη Γιώτα για γάμο, όταν η ίδια είχε άλλα σχέδια.

Μάλιστα, τόσο άλλα σχέδια που όταν ξαναβρέθηκε με τον παιδικό της φίλο και νυν γνωστό μπασκετμπολίστα σε ομάδες της Θεσ/νίκης, ερωτεύτηκε και το ευτυχές ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα σε λίγο καιρό.

http://www.starbuzz.gr/?c=117&a=4509

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τον εγκατέλειψε για έναν δίμετρο

29/9/2009

Σοκ για τον Νίκο Αλιάγα. Μέσω Διαδικτύου η αγαπημένη του, η γοητευτική οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη, του ανακοίνωσε ότι «δεν πάει άλλο».

Απανωτά «εγκεφαλικά» για τον διάσημο παρουσιαστή, αφού η αγαπημένη του -δυο μήνες μετά το τελεσίγραφό της- παντρεύεται με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο!

Η σχέση του Νίκου Αλιάγα και της Γιώτας Τριγώνη το τελευταίο διάστημα περνούσε κρίση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η μελαχρινή οδοντίατρος απέφευγε κάθε επαφή με τον παρουσιαστή, ο οποίος την πίεζε να παντρευτούν.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, ένιωθε ασφυκτική πίεση. Δεν ήταν έτοιμη να πάρει τέτοια απόφαση.

Απόφαση που πήρε αργότερα όμως -χωρίς δεύτερη σκέψη- για τον Λάζαρο Αγαδάκο. Οι τίτλοι τέλους με τον Νίκο Αλιάγα έπεσαν -έπειτα από ενάμιση χρόνο- με ένα διαδικτυακό μήνυμα, ένα e-mail.

Αυτό ήταν όλο. Από τότε δεν επικοινώνησαν ξανά, παρά την επιμονή του παρουσιαστή να μάθει το λόγο.

Ν.Κ.
www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το κορίτσι του Αλιάγα

15/6/2008

Είναι το κορίτσι του Νίκου Αλιάγα. Όμως, η Γιώτα Τριγώνη θα μπορούσε να είναι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Με μια μικρή (όχι ήσσονος σημασίας, όμως) διαφορά: ως jet setter μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, συναναστρέφεται με Κροίσους, ενώ ξεφυλλίζοντας την ατζέντα της βρίσκεις μεταξύ άλλων τα τηλέφωνα της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Μίκαελ Σουμάχερ! Οχι των... γραμματέων τους αλλά τα προσωπικά τους τηλέφωνα.

Η οδοντίατρος των κοσμικών Γιώτα Τριγώνη, για την οποία πονάει το δοντάκι του beau Grec Νίκου Αλιάγα, ήταν «μοιραίο» να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ειδικότητα, μιας και προέρχεται από οικογένεια οδοντιάτρων. Ο πατέρας της τής έδωσε τα «φώτα» του, την προέτρεψε να ασχοληθεί με την οδοντιατρική και εκείνη θέλοντας να διατηρήσει το ολόλευκο χαμόγελό της το πήρε απόφαση σε χρόνο dt. Μάλιστα, το ίδιο επαγγέλλονται και τα τρία αδέλφια της.

Παρά την έλλειψη χρόνου, εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να διασκεδάζει. Προσπαθεί και ξεκλέβει χρόνο για να βγαίνει παρέα με τους φίλους της σε κοσμικά events και chic club restaurants, όπου την έχει πετύχει ο φωτογραφικός φακός. Eπίσης, λατρεύει τη μόδα. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν fashion victim, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην ντυθεί με την υπογραφή διάσημων οίκων.

Πώς έγινε γνωστός ο έρωτάς της με τον Νίκο Αλιάγα; Από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από δημοσίευμα του περιοδικού «Voici». Ο Νίκος και η Γιώτα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή έξοδό τους πριν από τρεις μήνες με φόντο την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η αλήθεια είναι πως είχε τύχει και στο παρελθόν να βρεθούν σε κοινή παρέα, όμως ο Νίκος, μολονότι είχε εντυπωσιαστεί από την παρουσία της, είχε βρεθεί ενώπιον... φωτογράφων. Ετσι, δεν έκανε κάποια κίνηση απέναντί της. Δεν τη φλέρταρε.

Από την άλλη, η Γιώτα δεν είχε διστάσει να εκφράσει σε κοντινά της πρόσωπα τον θαυμασμό της για τον σπουδαίο Έλληνα που διαπρέπει στο εξωτερικό και τον τόσο γοητευτικό Ταύρο που έκανε τα θηλυκά να καρδιοχτυπούν. Άλλωστε, η Γιώτα πάντα είχε... ροπή στους ωραίους άνδρες. Στις σχέσεις της συγκαταλέγονται και ειδύλλια με τον πάντα γοητευτικό Στράτο Τζώρτζογλου αλλά και με τον Ιταλιάνο εραστή Στέφανο Σαρτίνι.

Η μοίρα τελικά την έφερε δίπλα στον Αλιάγα και το ειδύλλιό τους άρχιζε να ανθίζει. Αρχικά, κρατούσαν τον έρωτά τους σαν εφτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο οι ρομαντικές βόλτες και δη χεράκι χεράκι στα γραφικά παρισινά καρτιέ στις οποίες επιδίδονταν δεν άργησαν να καταγραφούν από τους παπαράτσι της Γαλλίας, που ανοίγοντας το διάφραγμα των μηχανών τους έβαλαν... γκολ! Αμέσως, ο έρωτάς τους έγινε πρωτοσέλιδο στο μεγαλύτερο celebrity περιοδικό, το «Vοici», που δημοσίευσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βόλτα τους.

Οι δυο τους πάντως είναι αχώριστοι και όπως είναι επόμενο, δεν θα μπορούσαν να περάσουν ούτε τις γιορτές του Πάσχα, πριν από δύο μήνες, μακριά ο ένας από τον άλλο και μακριά από την πατρίδα τους, την Ελλάδα. Πέρασαν τις γιορτές λοιπόν σε... πλήρη απομόνωση εδώ στην Αθήνα. Μετά το δημοσίευμα στο γαλλικό «Voici», απέφυγαν τις κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο πλέον βγαίνουν μαζί από τα μπουζούκια μέχρι τα κλαμπ.


ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

www.espressonews.gr