Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Χωρίζουν πριν καν κλείσουν χρόνο Τριγώνη-Αγαδάκος (Δεν τους έσωσε ο πολιτικός γάμος, δεν πρόκαναν και τον θρησκευτικό, ρε γαμώτο!)


Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Αναγνώστου Ιωάννης:
Χαμένη πήγε η... "ευλογία" που έδωσε στο ζευγάρι Τριγώνη-Αγαδάκος...



Μαθαίνω σήμερα, ότι...

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν στον γάμο του Λάζαρου Αγαδάκου και της Γιώτα Τριγώνη. Πριν κλείσουν έναν χρόνο παντρεμένοι αποφάσισαν να χωρίσουν για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Πριν ενωθούν με τα (ΜΗ ΧΕΣΩ) "ιερά δεσμά" του "γάμου" ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προβλημάτων χώρισαν. Τότε, η Γιώτα Τριγώνη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Νίκου Αλιάγα με τον οποίο ήταν μαζί για έναν χρόνο.

Αμέσως μετά επανασυνδέθηκε με τον μπασκεμπολίστα και μέσα σε ένα μήνα πέρασαν την πόρτα του Δημαρχείου της Ηλιουπόλεως.

Αν και στην αρχή του έγγαμου βίου τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι αυτό φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ αφού μέσα σε λίγους μήνες καλούνται να λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός δεν είναι ειρηνικός και οι δύο πλευρές έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάζονται σε λίγες μέρες.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009

Το ζευγάρι Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαθάκος: Θα «παντρευτεί» σύντομα, και, με θρησκευτικό «γάμο»…



- Το ακούσατε τι είπε ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Αγαθάκος; Σύντομα θα «παντρευτούμε», και, με θρησκευτικό «γάμο»… Χα, χα, χα !!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: