Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Kωνσταντίνος Kαζάκος - Iωάννα Mαρτζούκου: Είσαι για ένα… «μυστήριο», εδώ και τώρα;


1η Σεπτεμβρίου, στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

Οι μπομπονιέρες ήταν επιπλατινωμένο τετράφυλλο τριφύλλι, ένα μάτι για γούρι και μια πεταλούδα από φίλντισι.

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_6526.html


Δευτέρα, 3 Αύγουστος 2009

Διαβάζω σήμερα σχετικά με το κείμενο από το... "προσκλητήριο" τους:

"Την 1η του Σεπτέμβρη, ημέρα Τρίτη, στις 19.30, σε γνωστό club-restaurant της παραλιακής ο γιος της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κωνσταντίνου Καζάκου και η αγαπημένη του Ιωάννα θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας για να... ενωθούν εις σάρκα μία."



Πέμπτη, 21 Μάϊος 2009

Είναι, που λέτε, ένα εκκλησάκι στην περιοχή του συγκεκριμένου μητροπολίτη, το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται σε ειδικό χώρο γνωστού club - restaurant στη Βάρκιζα.
Εκεί, αποφάσισαν να παντρευτούν δυο μέλη της εκκλησίας (φυσικά!!!), ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου.

Πότε; Την 1η Σεπτεμβρίου, λέει το ρεπορτάζ της κ. Σάσας Σταμάτη, σήμερα στην Εσπρέσο. Πού είναι το περίεργο; Είναι στο ότι οι μελλόνυμφοι παρουσιάζονται σαν προληπτικοί στο ρεπορτάζ, αφού η επιλογή της ημερομηνίας αυτής έχει να κάνει με το ότι θεωρούν, λέει, τυχερό τους αριθμό τον αριθμό «ένα»!.. Και καλά η κοπέλα, αλλά και ο γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη , προληπτικός κι αυτός;

Τα ακούτε αυτά, Σεβασμιότατε; «Τα ακούω», να λέτε! Και τι έχουν, ακόμα, να δουν τα μάτια και του παπά σας, που θα τους παντρέψει, εκεί στο club-restaurant!

...Διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νύφη δεν είναι συνηθισμένο άτομο, είναι «επώνυμη» κι αυτή, είναι λέει fashion director γνωστού περιοδικού! Και λόγω του επαγγέλματος της (λέει το ρεπορτάζ), να μην εκπλαγούμε για το νυφικό της που προβλέπεται να είναι… μίνι, που θα αναδεικνύει τα πόδια της.

Τέλειο «μυστήριο», ε;


http://xairete.blogspot.com/2009/05/blog-post_2225.html



2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...
Ο γιος του Κώστα Καζάκου και της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, Κωνσταντίνος, ανέβηκε προχθές τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στην αγαπημένη του και γνωστή fashion director Ιωάννα Μαρτζούκου.

Η νύφη φορούσε νυφικό Konstantinos by Laskos. Ο γαμπρός φορούσε εκκεντρικό ασημί κοστούμι από τη σειρά Dolce & Gabbana Gold, παπούτσια Prada και χειροποίητο πουκάμισο.

Ο Κωνσταντίνος έφτασε μαζί με τον πατέρα του, το «ιερό τέρας» του θεάτρου Κώστα Καζάκο, που φορούσε Pierre Cardin κοστούμι. Η σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια, που φορούσε ολομέταξο ethnic συνολάκι.

Την ανθοδέσμη (με τα αγριολούλουδα) έπιασε η κολλητή της νύφης, Κερασία Κούη, η οποία είναι make-up artist.

Το ζευγάρι αποχώρησε με πολυτελέστατο μαύρο τζιπ Mercedes που στην πινακίδα έγραφε «just married» και είχε μια καρδιά στο παρμπρίζ με τα αρχικά τους.

Φορώντας κομψά παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα, σχεδιασμένα ειδικά για εκείνη, χτενισμένη από τον γνωστό hair stylist Στέφανο Βασιλάκη, βαμμένη από τον Μάνο Βυνιχάκη και με κοσμήματα Ιμάνογλου, η νύφη έλαμπε!

Η γαμήλια δεξίωση τελέστηκε σε prive χώρο που είναι δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

(Από την Εσπρέσο)

P. MICHALOPOULOS είπε...
Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

(Από τη «Ζούγκλα»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: