Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαρτζούκου...

...Την 1η Σεπτεμβρίου, στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

Οι μπομπονιέρες ήταν επιπλατινωμένο τετράφυλλο τριφύλλι, ένα μάτι για γούρι και μια πεταλούδα από φίλντισι.



2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο γιος του Κώστα Καζάκου και της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, Κωνσταντίνος, ανέβηκε προχθές τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στην αγαπημένη του και γνωστή fashion director Ιωάννα Μαρτζούκου.

Η νύφη φορούσε νυφικό Konstantinos by Laskos. Ο γαμπρός φορούσε εκκεντρικό ασημί κοστούμι από τη σειρά Dolce & Gabbana Gold, παπούτσια Prada και χειροποίητο πουκάμισο.

Ο Κωνσταντίνος έφτασε μαζί με τον πατέρα του, το «ιερό τέρας» του θεάτρου Κώστα Καζάκο, που φορούσε Pierre Cardin κοστούμι. Η σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια, που φορούσε ολομέταξο ethnic συνολάκι.

Την ανθοδέσμη (με τα αγριολούλουδα) έπιασε η κολλητή της νύφης, Κερασία Κούη, η οποία είναι make-up artist.

Το ζευγάρι αποχώρησε με πολυτελέστατο μαύρο τζιπ Mercedes που στην πινακίδα έγραφε «just married» και είχε μια καρδιά στο παρμπρίζ με τα αρχικά τους.

Φορώντας κομψά παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα, σχεδιασμένα ειδικά για εκείνη, χτενισμένη από τον γνωστό hair stylist Στέφανο Βασιλάκη, βαμμένη από τον Μάνο Βυνιχάκη και με κοσμήματα Ιμάνογλου, η νύφη έλαμπε!

Η γαμήλια δεξίωση τελέστηκε σε prive χώρο που είναι δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

(Από την Εσπρέσο)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

(Από τη «Ζούγκλα»)