Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Χαράς ευαγγέλια, πάλι, για τον μητροπολίτη Γλυφάδας κλπ!..


Είναι, που λέτε, ένα εκκλησάκι στην περιοχή του συγκεκριμένου μητροπολίτη, το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται σε ειδικό χώρο γνωστού club - restaurant στη Βάρκιζα.

Εκεί, αποφάσισαν να παντρευτούν δυο μέλη της εκκλησίας (φυσικά!!!), ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου.

Πότε; Την 1η Σεπτεμβρίου, λέει το ρεπορτάζ της κ. Σάσας Σταμάτη, σήμερα στην Εσπρέσο. Πού είναι το περίεργο; Είναι στο ότι οι μελλόνυμφοι παρουσιάζονται σαν προληπτικοί στο ρεπορτάζ, αφού η επιλογή της ημερομηνίας αυτής έχει να κάνει με το ότι θεωρούν, λέει, τυχερό τους αριθμό τον αριθμό «ένα»!.. Και καλά η κοπέλα, αλλά και ο γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη , προληπτικός κι αυτός;

Τα ακούτε αυτά, Σεβασμιότατε; «Τα ακούω», να λέτε! Και τι έχουν, ακόμα, να δουν τα μάτια και του παπά σας, που θα τους παντρέψει, εκεί στο club-restaurant!

...Διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νύφη δεν είναι συνηθισμένο άτομο, είναι «επώνυμη» κι αυτή, είναι λέει fashion director γνωστού περιοδικού! Και λόγω του επαγγέλματος της (λέει το ρεπορτάζ), να μην εκπλαγούμε για το νυφικό της που προβλέπεται να είναι… μίνι, που θα αναδεικνύει τα πόδια της.

Τέλειο «μυστήριο», ε;


Κυριακή, 29 Μάρτιος 2009

Αυτά είναι, ΤΑ, τυχερά των παπάδων (της γνωστής εκκλησίας, του […]): Θα παντρέψουν την Σάσα Μπάστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: