Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ο κ. Γ. Ιωαννίδης (υφυπουργός Αθλητισμού), ξεφτιλίζει τη διαβόητη κ. Νατάσα Ράγιου!


«Έχουμε και γυναίκες...»

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009, 17:35

«Πυρ και μανία» έγινε ο Γ. Ιωαννίδης που -ως υφυπουργός Αθλητισμού- βρέθηκε στην Πάτρα για να ενημερωθεί για τις ανάγκες των αθλητικών έργων στην Αχαΐα.

Ποιος είδε το Θεό... ή τον «Ξανθό» και δεν τον φοβήθηκε, όταν η βουλευτής Νατάσα Ράγιου σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τον υφυπουργό και -σχεδόν αγκαλιάζοντάς τον- του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

Έξαλλος o Γ. Ιωαννίδης, της απάντησε με αυστηρό ύφος: «Τα κάνεις αυτά για να σε βγάζουν φωτογραφίες, εγώ δεν προσφέρομαι για παραπολιτικά», αφήνοντας άφωνη τη Νατάσα και τους παριστάμενους στη σύσκεψη.

Εκεί που «τους τέλειωσε» όλους ο υφυπουργός ήταν όταν κατέληξε, λέγοντας: «Έχουμε και γυναίκες (!!!) δεν μπορείς να μας αγκαλιάζεις έτσι...»

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58106&cid=7




Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2009

Η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα (η εικονιζόμενη στο βίντεο – αλλάζοντας σταυροπόδι - να δείχνει τα κρυφά της κάλλη) παντρεύεται…


Τι θυμήθηκα τώρα! Την βουλευτή της Ν.Δ. κ. Νατάσα Ράγιου, τότε που ήταν τηλεπαρουσιάστρια κι αυτή… Τότε, που «διακρίθηκε» κι αυτή, …ανοίγοντας τα πόδια της κατά την «παρουσίαση» (όπως την σατίριζαν στην επιθεώρηση) δείχνοντας, λέει, κι αυτή τα κρυφά της κάλλη!!!..

http://xairete.blogspot.com/2009/07/blog-post_5640.html



ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ «SMART CHANNEL»


«Μια κυρία στο smart!», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της εκπομπής (21 Ιανουαρίου 2005), στο κανάλι αυτό.

Μια κυρία, πρώην σχεδιάστρια, και… τηλεπαρουσιάστρια τελευταία!..


…Που είχε παρουσιάσει, εκτός από χαρτορίχτρες και αστρολόγους (ομοϊδεάτες της;) και μια άλλη κυρία… υποστηρικτή των παιδεραστών;

Την κυρία, που καταχειροκροτούσε (συνελήφθη στο ζάπινγκ) τα σχεδόν γυμνά μπαλέτα «εορταστικής» εκπομπής του κ. Θέμου Αναστασιάδη!

Την κυρία, που την σατίριζε στο θέατρο στην επιθεώρηση η κ. Έλντα για το πώς κάθεται… «παρουσιάζοντας», δηλαδή, όχι τόσο το πρόγραμμά της αλλά τα «κρυφά» της κάλλη!

http://xairete.blogspot.com/2008/12/smart-channel.html



Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2008

Και ποιους να ψηφίσουμε φίλε; Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο έχετε και συγγενή βουλευτίνα (που γιορτάζει σήμερα) η οποία ρέπει σε οφθαλμοπορνικές τηλεοπτικές εκπομπές, σε χαρτομαντείες και καφεμαντείες;

http://xairete.blogspot.com/2008/12/blog-post_7375.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: