Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

«Έφυγε» από την Πάτμο (τον «επίγειο παράδεισό του») ο γόης εφοπλιστής Γιάννης Μπρεκουλάκης


Πέθανε χθες, στις 3.00 τα ξημερώματα ο - νοσηλευόμενος σε θεραπευτήριο της πρωτεύουσας - 37χρονος εφοπλιστής Γιάννης Μπρεκουλάκης, μετά από μια πολύμηνη (από τα Χριστούγεννα) περιπέτεια με την υγεία του (όγκος στο περιτόναιο).

Στην Πάτμο αποφάσισε η οικογένειά του να πραγματοποιηθεί η κηδεία του (αύριο), μιας και ήταν και μία από τις τελευταίες του επιθυμίες.


Σοκαρισμένοι από το άκουσμα του θανάτου και οι δεκάδες φίλοι του νεαρού γόη με τα χρυσοκάστανα μάτια δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο «Μπρέκο», όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσαν, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους …Αλλωστε, αν και οι περισσότεροι γνώριζαν την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του, όλοι τους ευελπιστούσαν αλλά και προσεύχονταν ο Γιάννης Μπρεκουλάκης να καταφέρει να βγει νικητής ...

Και φυσικά περίμεναν πώς και πώς να τον δουν και πάλι πάνω στο αγαπημένο μαύρο φουσκωτό σκάφος του με το οποίο συνήθιζε να σκίζει τα νερά του Αιγαίου και να αποδρά μέχρι τον «επίγειο παράδεισό του», όπως χαρακτήριζε το νησί της Πάτμου.


Ο Γιάννης, παλιότερα, σύχναζε σε μοδάτα στέκια (έδινε πού και πού το παρών και σε πιο κοσμικά events) και με το στιλ και το κομψό attitude του μαγνήτιζε τις γυναίκες.

Συντετριμμένη είναι η Χρυσή Βαρδινογιάννη, καλή φίλη του εκλιπόντος. Ο Γιάννης είχε αρκετούς φίλους -άλλωστε ήταν πολύ συμπαθής- όμως λίγοι γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας του. Ανάμεσα στους φίλους του ήταν και η Αννα Βίσση. Παλιότερα (συγκεκριμένα το 2005) πήγαινε και στη fun πιτσαρία της τραγουδίστριας στο Κολωνάκι.

Τον αποκαλούσαν «αστέρι της ναυτιλίας» κι εκείνος το χαιρόταν. Άλλωστε, ήταν γιος του πρώην προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Λεωνίδα Μπρεκουλάκη.


Σπουδασμένος στην Αγγλία, λάτρευε την καλή ζωή.

Εκτός από τα σκάφη, του άρεσαν τα γρήγορα -και φυσικά πανάκριβα και πολυτελή- αυτοκίνητα τύπου Aston Martin (είχε μοντέλο της εν λόγω αυτοκινητοβιομηχανίας το 2005).

Τα τελευταία δύο χρόνια απείχε συστηματικά από τα κοσμικά.


Παλιότερα τον βλέπαμε να κλαμπάρει, να διασκεδάζει στα μπουζούκια - πάντα χωρίς να προκαλεί, αυτό ήταν νόμος στην περίπτωσή του. Τα αμάξια με τα οποία κυκλοφορούσε γίνονταν πόλος έλξης για τους paparazzi που ήθελαν να τα απαθανατίζουν.


Όσο για τους αγαπημένους του ταξιδιωτικούς προορισμούς -εκτός από famous θέρετρα του εξωτερικού- ήταν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα...

...Η Μύκονος και φυσικά η Πάτμος, όπου περνούσε μέρος των διακοπών του κάθε καλοκαίρι και δη από μικρό παιδί. Εκεί τα τελευταία χρόνια ο «Μπρέκο» είχε αναπτύξει και επιχειρηματική δραστηριότητα χτίζοντας και αξιοποιώντας ακίνητα, δημιουργώντας και το δικό του σπίτι, ένα λευκό όνειρο πάνω στη θάλασσα.

(Πηγή: Εσπρέσο)


Πάτμος: Εκεί τα τελευταία χρόνια ο «Μπρέκο» είχε αναπτύξει και επιχειρηματική δραστηριότητα χτίζοντας και αξιοποιώντας ακίνητα, δημιουργώντας και το δικό του σπίτι, ένα λευκό όνειρο πάνω στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: