Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Για το κλείσιμο του «Τρωκτικού»


[...] Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της γνωστής μαφιόζικης συμμορίας εκτελούσαν κι αυτοί τα δικά τους συμβόλαια.

Πέρα από το κλείσιμο του blog, τα συγκεκριμένα «τρωκτικά» θα βρεθούν πλέον στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη -αυτήν που υπάρχει- για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έγραψαν. Όταν η εισαγγελία διαβιβάσει στην GOOGLE και την INTERPOL τις καταγγελίες που έχουν γίνει θα παραδοθούν στους θιγόμενους όλα τα ip των συγγραφέων της λάσπης.

Τότε θα καταλάβουν οι πολλοί, ποια ακροδεξιά στοιχεία και κουκουλοφόροι παραεκκλησιαστικών οργανώσεων κρύβονταν πίσω από τον αθώο τίτλο «τρωκτικό», το οποίο όντως αθώα ξεκίνησε, αλλά πολύ γρήγορα και ένοχα εντάχθηκε στην υπηρεσία των προαναφερθέντων κύκλων. [...]


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56476



Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ


Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ!


Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009

Διευκρινήσεις ... για να μη ροκανίζουν τα «τρωκτικά» την αλήθεια


[Τρωκτικό3.jpg]

ID σχολίου: 130556
Δημοσίευση: 06-08-2009 22:26 από NdL
Δεν μ' ενοχλεί που σταμάτησαν το Τρωκτικό. Το Τρωκτικό εξυπηρετούσε πρακτικές ενάντια τόσο στην ηθική όσο και στην αισθητική μου. Ήταν ένα όχημα επαγγελματιών δημοσιογράφων που κατά την γνώμη μου συντηρούνταν οικονομικά από ανθρώπους που επιθυμούσαν να λασπώσουν, να συκοφαντήσουν και να εκβιάσουν ανταγωνιστές τους στο πολιτικό είτε επιχειρηματικό, είτε star system στίβο. Ήταν ένα γνήσιο τέκνο της Δημοσιογραφίας που εκφραζόταν από τον καταδικασμένο για εκβιασμό Μιχαλόπουλο της "Ελεύθερης Ώρας", την "Αυριανή", τους γραμματοκομιστές και άλλα κίτρινα παλικάρια που ίσως ξεχνώ.

Με διασκεδάζει και με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιό σίγουρος για τα γραφόμενά μου το ύφος της επιστολής τους, που ξεκινά θυμίζοντάς μας τις προκυρήξεις των τρομοκρατών της 1ης γενιάς που αναφερόταν στην ΛΜΑΤ (λούμπεν μεγαλοαστική τάξη)μεταφέροντάς την στο τοπίο των ΜΜΕ. Μου δείχνουν για μια ακόμα φορά το πόσο αριβίστες είναι, που δεν διστάζουν στα δύσκολά τους να μεταχειρίζονται διαλεκτικές που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο του blog τους, ούτε με τις πρακτικές τους.

Ξαφνικά ιδεολογοποιούν, τώρα στα πίσω πίσω, το εγχείρημά τους, με προφανή στόχο να αμυνθούν. Ας μην γελοίομαστε το εγχείρημά τους ουδέποτε ήταν ιδεολογημένο. Ούτε διεπόταν από τις αρχές των bloggers.



Παρασκευή, 7 Αύγουστος 2009

To μπλογκ troktiko

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Κατέβασαν» το Troktiko

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ιστολόγια αποφάσισε η Google εξετάζοντας την «πιθανή παραβίαση των Όρων Υπηρεσιών του Blogger.com». Το μέτρο αυτό λαμβάνεται συνήθως όταν έχουν υπάρξει σχετικές διαμαρτυρίες για παραβιάσεις που αφορούν την ορθή χρήση ενός ιστολόγιου όπως αυτή περιγράφεται από την Google η οποία απαγορεύει το πορνογραφικό, χυδαίο, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο αλλά και το περιεχόμενο που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, ιδιωτικές πληροφορίες κλπ .

Το Troktiko, ένα από τα πιο γνωστά αλλά και αμφιλεγόμενα ιστολόγια της ελληνικής «μπλογκόσφαιρας», έχει κατά καιρούς κάνει κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις έχει όμως κατηγορηθεί και για τη δημοσίευση ανυπόστατων «ειδήσεων» ενώ τους τελευταίους μήνες κάλυπτε με συνεχή ροή ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=70707

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η διακοπή λειτουργίας του blog “Troktiko” τελικά διήρκησε μόνο δώδεκα ώρες, και αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της Google για το αν «το ιστολόγιο παραβιάζει τους όρους υπηρεσίας Blogger».

Ήδη από τις 12.30 το πρωί της Παρασκευής συνεχίζονται κανονικά οι αναρτήσεις του «Τρωκτικού».

(Foreign Press)