Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

To μπλογκ troktiko

ΜΕΓΑΛΕΣ αντιδράσεις στην ελληνική μπλογκόσφαιρα έχει προκαλέσει το κλείσιμο του μπλογκ troktiko χθες από την Google. Σε κάποια ειδησεογραφικά ιστολόγια γίνεται λόγος για παρέμβαση της κυβέρνησης. Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με ιστολόγια.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla. gr φωτογράφισε, σε άρθρο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο, έναν επιχειρηματία ως τον ιθύνοντα νου πίσω από το troktiko. Στελέχη του μπλογκ δηλώνουν διατεθειμένα να αντιδράσουν με μηνύσεις.

Οι συντάκτες του troktiko ανήρτησαν ανακοίνωση στο μπλόγκ fimotro στην οποία έκαναν λόγο για «γκανγκστερικές μεθόδους» και δήλωναν πως σε λίγες ώρες θα ανοίξουν καινούργιο μπλογκ που θα είναι «πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο». Σύμφωνα με την κατάταξη της σουηδικής μηχανής αναζήτησης μπλογκ twingly, το troktiko ήταν το πιο δημοφιλές ελληνικό ιστολόγιο.

(TA NEA)


Οι απόψεις σας

Δυστυχώς δεν έκλεισε. Και αν το κλείσει η Google ή δικαστήριο της Καλιφόρνιας θα μαζέψει τον βόθρο του να τον δημοσιεύσει σε άλλο blog. Γιατί μόνο βόθρος είναι για να εκτονώνουν κάποιοι τα χαμηλά τους ένστικτα. Και αν έχει δισεκατομμύρια οπαδούς παραμένει βόθρος.

Nick 7/8/2009 11:40
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4530386&ct=1



Πέμπτη, 6 Αύγουστος 2009

Για το κλείσιμο του «Τρωκτικού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: