Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Αποφυλακίζεται ο Παντελεήμονας! Και… ποιος θα συμπληρώσει το κενό που αφήνει στο κελί; Ο Ιερώνυμος;

Επικαλούμενος λόγους υγείας και το προχωρημένο της ηλικίας του (συμπλήρωσε το 70ό έτος), ο Μπεζενίτης αναμένεται να αποφυλακιστεί και να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Μητρόπολη Αττικής.

www.paron.gr


Αποφυλακίζεται ο Παντελεήμονας! Και… ποιος θα συμπληρώσει το κενό που αφήνει στο κελί; Ο Ιερώνυμος;

Ένα από τα κυριότερα προβλήματα του Ιερώνυμου, είναι η σκανδαλώδης πώληση των οικοπέδων-φιλέτων στη Βουλιαγμένη

Η γνωστή υπόθεση της πώλησης σε οδοκαθαριστή, ακινήτων πολύ μεγάλης αξίας στη Βουλιαγμένη από τον διευθυντή της ΕΚΥΟ Αντ. Ζαμπέλη προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σακκελάκου. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξάνδρα Κοσμά, η οποία καλείται να διερευνήσει τον ρόλο που έπαιξαν οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να πωληθούν σκανδαλωδώς τα οικόπεδα σ' έναν αντίδικο της Εκκλησίας και στη συνέχεια (μετά από λίγα λεπτά, στο ίδιο γραφείο) σε εταιρείες κυπριακών συμφερόντων κατά πολύ ακριβότερα.

Για την πώληση αυτή, που καταφανώς ζημίωσε την Εκκλησία κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ο Αρχιεπίσκοπος θα πρέπει να δώσει για λογαριασμό των συνεργατών του πειστικές εξηγήσεις (εφόσον, όπως λέγουν οι ίδιοι, τυγχάνουν ακόμη της απολύτου εμπιστοσύνης του) στους αρχιερείς, που έχουν εξοργιστεί…

ΠΗΓΗ: www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: