Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος (που «τα κατέβασε όλα» στο Βατικανό): Είναι στην Αθήνα, και κατηγορεί πολιτικούς της Κύπρου!..

[PRODOSIA.jpg]
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος είναι στην Αθήνα, και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα, επέκρινε - λένε - τον πρόεδρο Χριστόφια για την αλλαγή πολιτικής σε σχέση με τη διαχείριση του κυπριακού. «Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος με την συμφωνία της 8ης Ιουλίου έδεσε χειροπόδαρα και τον Ταλάτ και την Άγκυρα αλλά δυστυχώς ο νέος πρόεδρος απεμπόλησε όσα πέτυχε ο Παπαδόπουλος», είπε!..

Ποιος έχει το θράσος και μιλάει, ε;

Ο παπάς που τα απεμπόλησε όλα, στις «επαφές» του με το Βατικανό, με την δικαιολογία ότι όλα αυτά (να «τα κατεβάζει» όλα) τα κάνει για να ελκύσει την βοήθεια (τάχα) του πάπα των παπικών στο πρόβλημα της Κύπρου!..

Αντί να φτύνει τους πολιτικούς λοιπόν - μόνο - θα ήταν πληρέστερο το... να βρει έναν καθρέφτη και... να εκτονωθεί μπροστά του!..




Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2009

Γιατί (δεν) ντρέπεται ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου;

[OIKOYMENISTIKOI+PLASIE.jpg]

Δεν ντρέπεται για τα καραγκιοζλίκια, για τις φιέστες που έκανε με τους παπικούς, πρόσφατα στην Κύπρο!


Ντρέπεται όμως λέει, όταν πάνε οι ξένοι (οι Φράγκοι θα εννοεί) μεγαλο-παπάδες εκεί, και τους βάζει σε έναν φτωχικό (σχετικά με του Βατικανού τα μεγαθήρια) ναό, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη!

Τι κάνει λοιπόν;

Αποφάσισε να κάνει μουσεία τις κεντρικές εκκλησίες που δεν γεμίζουν το μάτι στους παπικούς ( όπως αυτή του Αγίου Ιωάννη αλλά και του Αγίου Αντωνίου), και θα κτίσει νέο ναό για την αφεντιά του (και τα παπικά αφεντικά του) που σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε σε συνέντευξη ο αλλοπαρμένος αυτός άνθρωπος, θα στοιχίσει εννέα εκατομμύρια ευρώ με σημερινές τιμές, λέει.

Ο νέος ναός (μη σώσουν…) θα είναι χωρητικότητας 800 πιστών, το ύψος του θα φθάνει τα 26 μέτρα και θα έχει τέσσερα καμπαναριά.


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Αριστείδης Βικέτος)



ΣΧΕΤΙΚΑ


Σάββατο, 15 Νοέμβριος 2008

Καημένη Κύπρος!


Κυριακή, 16 Νοέμβριος 2008

Πού μας πάνε οι τραγο-… ε, (ήθελα να πω) οι φραγκο-παπάδες!!!..


Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2008

Λουκάς Α. Παναγιώτου (Κύπρος):


Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2008

Λάβρος ο Μητροπολίτης Κηρυνείας κ. Παύλος


Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2008

Ξεσάλωσαν τελείως οι οιμενενιστικοί πλασιέ!


Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2009

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Βου: Θέλει «ένωση»… Χριστού με Διάβολο!!!..


Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2008

Κυπριακές παπαδο-αλλαξοκωλιές…




Αφού τα έδωσε (ή τα κατέβασε) όλα στο παπικό πανηγύρι που οργάνωσε στην Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, θα πάει λέει τώρα στη Ρώμη (σύμφωνα με επιστολή που έστειλε προς τον Βενέδικτο) για να… πληρωθεί!


Θα πάει λέει για να ζητήσει (τι άλλο όμως έχει να δώσει, ε;) την πολιτική συμπαράσταση του πάπα των παπικών για το Κυπριακό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: