Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ξεσάλωσαν τελείως οι οιμενενιστικοί πλασιέ!

Εκεί, στο οικουμενιστικό αλαλούμ που γίνεται στην Κύπρο με πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, έστειλε ο Βαρθολομαίος αντιπρόσωπό του, για να μεταφέρει μήνυμα του.

Έστειλε, τον Μητροπολίτη Θυατείρων Γρηγόριο, ο οποίος ανέφερε ότι ο διάλογος είναι το σπουδαιότερο, το ιερότατο, το καλύτερο μέσο, με το οποίο οι Χριστιανοί θα επανενωθούν και θα αποτελέσουν την μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Σημείωσε ότι «χωρίς μια νέα Πεντηκοστή δεν θα μπορέσει η Εκκλησία να επανενώσει τον εαυτό της».

Καταλάβατε;

Δεν γίνεται διάλογος για να έρθουν οι αιρετικοί στην Ορθοδοξία, στην μόνη Εκκλησία που πάντα υπάρχει σύμφωνα με την υπόσχεση του Κυρίου, αλλά γίνεται διάλογος για μια… σαλάτα: Για να ενωθούν (αιρετικοί και ορθόδοξοι) και να αποτελέσουν (τότε) την μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, σύμφωνα με το οικουμενιστικό κήρυγμα του κ. Γρηγόρη! Τότε και μόνο τότε δηλαδή (με την ένωση αλήθειας και ψευδούς), τότε μόνο η Εκκλησία θα… επανενώσει τον εαυτό της!

Τώρα, τι είναι; Ενα πόδι εδώ, ένα χέρι εκεί, ένα κεφάλι παρακάτω;


Και φυσικά, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Βαρθολομαίου, αφού δεν υπάρχει τώρα Εκκλησία (σαν σώμα Χριστού με τον ίδιο το Χριστό επικεφαλής), αφού ΔΕΝ υπάρχει Ορθοδοξία και πλήρη αλήθεια, αφού λοιπόν δεν υπάρχει και ΕΚΚΛΗΣΙΑ με Πνεύμα Άγιο (αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει;), γι αυτό λέει, χρειάζεται μια… «νέα Πεντηκοστή»! Οι αφώτιστοι δηλαδή, οι χωρίς Πνεύμα Άγιο «εκκλησιαστικοί» αυτοί «άντρες», περιμένουν λέει (έτσι καθώς κάνουν διάλογο), περιμένουν έναν άλλον «φωτισμό»!

Από τον Αντίχριστο δηλαδή;


Και γιατί να περιμένουν; Έχουν ήδη τον πάπα των παπικών (που διακηρύσσει ότι η ορθοδοξία δεν έχει την αλήθεια αλλά μόνον ο παπισμός την έχει), να πάνε λοιπόν να ενωθούν με αυτόν που ήδη τον αναγνωρίζουν σαν αρχηγό τους, και να πάψουν (οι προβοκάτορες αυτοί) να παριστάνουν τους
ορθόδοξους!


Φτάνει πια το θέατρο!!!
Φτάνει πια το θέατρο!!!
Φτάνει πια το θέατρο!!!




Πέμπτη, 8 Οκτώβριος 2009


«Αυτό» που έκανε στην Κρήτη ο Βαρθολομαίος! Μεγαλύτερη ατίμωση δεν μπορούσε να της γίνει! «Βοήθεια» της!!!..


Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2009


«Ιερό τσούρμο»: Θα βγάλουν, μαζί, το «άγιο φως»;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοφτε το μνημοσυνο στον Προβατοσχημο Λυκο του Φαναριου, Αρχιερεις της κρατουσης εκκλησιας, ατολμοι, ακαιροι
χλιαροι,δεν ενδιαφερεσθε για τιποτα:::;;;;;;;;;;;;;
Η Φιλορθοδοξος Ενωσις Κοσμας Φλαμιατος, δειχνη το δρομο,παρτετον
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ
ΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
Πάψτε νὰ προκαλεῖτε καὶ νὰ ἐμπαίζετε
τὸν Τριαδικὸ Θεό μας περιποιούμενοι τιμὲς σ’ ἐκεῖνον ποὺ ἀτιμάζειτὴν Ἐκκλησία.