Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Αυτόν λοιπόν, στεφάνωσε με το «μυστήριο» του γάμου, μια τοιούτη «εκκλησία», η διαβόητη και ξεφωνισμένη «εκκλησία της Ελλάδος»!

Από την «Espresso» της περασμένης Δευτέρας πληροφορήθηκαν οι περισσότεροι γνωστοί του Αναστάση Πεπονή ότι παντρεύτηκε και του τηλεφωνούσαν για να επιβεβαιώσουν το γεγονός. Ενας στενότερος κύκλος φίλων του πρώην υπουργού, «του Σάκη» όπως εδώ και πολλά χρόνια τον αποκαλούν, είχε ενημερωθεί μόλις ένα δεκαήμερο νωρίτερα, όταν τους κάλεσε μαζί με τη σύζυγό του, τους έκαναν το τραπέζι και τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα! Ο γάμος έγινε το περασμένο καλοκαίρι, ήταν θρησκευτικός και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

Με τον γάμο επισημοποιήθηκε η πολυετής σχέση (ορισμένοι λένε ότι «μετράει» περίπου μία εικοσαετία) του 85χρονου σήμερα υπουργού με την κατά πολύ νεότερή του κυρία Αθηνά Καραμήτρου. Αν και για τις γυναίκες η ηλικία αποτελεί «απαγορευμένο» στοιχείο, οι γνωρίζοντες αποκαλύπτουν ότι είναι τουλάχιστον κατά τριάντα χρόνια νεότερη του Σ. Πεπονή.


Ο Πεπονής, ήταν υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου που αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν θεωρήθηκε υπεύθυνος για την διακοπή της πρώτης πορνό τηλεοπτικής εκπομπής από την κρατική τηλεόραση. Θυμόμαστε;

Προβαλλόταν η ταινία «πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι» από την κρατική τηλεόραση, με τη σκηνή όπου μια κυρία θηλάζει έναν μαντράχαλο που ήταν μέσα σε μια κούνια μωρού!

Κατά τη διάρκεια της προβολής, …έπεφταν βροχή τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας τηλεθεατών στο σταθμό (που είχαν ξαφνιαστεί διότι ο τίτλος της ταινίας δεν πρόδιδε ότι ήταν πορνό, και άλλωστε δεν είχε ποτέ διανοηθεί κανείς τότε ότι θα δει πορνό στην τηλεόραση που τότε ήταν μόνο κρατική) αλλά ο υπεύθυνος υπουργός
Πεπονήςδεν διέκοπτε την προβολή.

Έφτασαν τότε περιπολικά της αστυνομίας έξω από τον σταθμό και οι τεχνικοί έντρομοι κατέβασαν τους διακόπτες και έφυγαν!

Η τηλεόραση έμεινε να δείχνει... «χιόνια»!

Είπαν τότε ότι είχε βάλει το χεράκι της (κατά της προβολής) η σύζυγος (τότε) του Αντρέα, η κ. Μάργκαρετ, που ήταν και πρόεδρος γυναικείου κινήματος…

Αυτόν λοιπόν τον κ. Πεπονή στεφάνωσε με το «μυστήριο» του γάμου, μια τοιούτη «εκκλησία», η διαβόητη και ξεφωνισμένη (και λόγω Παντελεήμονα) «εκκλησία της Ελλάδος»!



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Τον θάψανε και τον Σάκη (τον Αναστάσιο Πεπονή). Με τιμές! (όχι, οι σφαίρες δεν έπεφταν σαν το χαλάζι…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: