Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

TO BHMA: Οργή για την απαλλαγή Παντελεήμονος



Η «αθώωση» του Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονος από την Ιερά Σύνοδο, για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης, του σκανδαλισμού των πιστών και της πλεονεξίας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

«Τον αθωώσαμε» φώναζε περιχαρής, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Νικόδημος μερικά λεπτά μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου που συνήλθε υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Νικοπόλεως κ. Μελετίου...

Ο κ. Ιερώνυμος ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για την απόφαση του δικαστηρίου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως ενώ βρισκόταν στο δείπνο που παρέθετε ο ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα για τη γιορτή της Ορθοδοξίας στα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

(Από το ρεπορτάζ της κ. Μαρίας Αντωνιάδου, σήμερα στο ΒΗΜΑ)


Μετά από αυτά, ποιος νορμάλ άνθρωπος θα παραμείνει μέλος της "εκκλησίας του κώλου" όπως κατάντησαν την "εκκλησία της Ελλάδος" ???



ροζ σκάνδαλα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:
«Το περιεχόμενο κασετών με αισχρές συνδιαλέξεις Μητροπολίτου επιβεβαιώθηκε. Ο Μητροπολίτης αποδείχθηκε όντως ένοχος ροζ σκανδάλων. Και η Ιερά Σύνοδος όφειλε να καθαιρέσει τον σκανδαλοποιό. Αλλά δεν τον τιμώρησε με την πρόφαση, πρόφαση εν αμαρτίαις, ότι οι κασέτες είναι προϊόν υποκλοπών!
Η Ιερά Σύνοδος δηλαδή καταδικάζει τις υποκλοπές συνομιλιών, όχι και τα ροζ σκάνδαλα!
Η αμνήστευση από την Ιερά Σύνοδο των σεξουαλικών σκανδάλων κληρικών, και μάλιστα υψηλόβαθμων, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο, είναι σκάνδαλο σκανδάλων. Και δημιουργεί ευκόλως φρικτές υποψίες για την πλειονοψηφία των Συνοδικών αρχιερέων, καθώς και αγανάκτηση και αηδία απέναντι τους.»
Τι καπνό φουμάρει η "Ιερά" Σύνοδος;



Απογειώνεται η (του κώλου) «εκκλησία» της Ελλάδος!

OLA-SKATA-OLA???

Αντιδράσεις για την αθώωση του Κίναιδου ("Αγίου Κορυδαλλού") Παντελεήμονα Μπεζενίτη, απο το Αδελφάτο!

Παραίτηση με αιχμές για την Μουσίτσα τον Ιερώνυμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: