Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...

«Άγιοι» Συνοδικοί: Τον παίρνετε (επάνω σας), όλοι – μα όλοι?



"Στο αρχείο τέθηκε χθες το βράδυ η υπόθεση του πρώην Μητροπολίτη Αττικής κ. Παντελεήμονα, μετά απο απόφαση των 12 Μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου οι οποίοι εξέτασαν το φάκελο με την υπόθεση του."

Δευτέρα, 9 Μάρτιος 2009

Τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας το Παρόν!

Μαθαίνει για τις επιλογές του κ. Ιερώνυμου σε θέσεις-κλειδιά της διοίκησης της Ιεράς Συνόδου.

Μαθαίνει για τους τριγμούς που επέφεραν αυτές, όπως και η επιλογή (σε τέτοια θέση κλειδί) του νεαρού νομικού συμβούλου Θεόδωρου Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι γνωστός και ως συνήγορος του πρώην Μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μήνες στον Κορυδαλλό…


Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2009

Μπράβο σε μια τέτοια Εκκλησία και σε μια τέτοια Πολιτεία!


Ο Μητροπολίτης Καρυστίας Σεραφείμ (ανακριτής στην υπόθεση του πρώην Αττικής Παντελεήμονα) διερεύνησε και τις καταγγελίες που αφορούσαν την ύπαρξη υπεράκτιας εταιρείας που φέρεται να ανήκει στον Παντελεήμονα και μέσω της οποίας διακινούνταν χρηματικά ποσά ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τις έρευνες του κ. Σεραφείμ «φρέναρε» το τραπεζικό απόρρητο.

Καθημερινή)

Έχουμε λοιπόν, από τη μια το απόρρητο της "Ιερέας Συνόδου" για την προστασία των ομοφυλόφιλων δεσποτάδων, και από την άλλη το τραπεζικό απόρρητο υπέρ τοιούτων υποκείμενων!

Μπράβο σε μια τέτοια Εκκλησία και σε μια τέτοια Πολιτεία!

Μήπως λοιπόν (μετά από όλα αυτά) ήρθε το τέλος μας; Μήπως δεν είναι τυχαίες οι αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις; Μήπως μας εγκαταλείπει ο Θεός μετά από την αυθάδεια αυτή που δείχνουμε σαν Έλληνες και σαν χριστιανοί;



Μαλακά Ιερώνυμε, μαλακά! Τον Παντελεήμονα, …όσο μπορείς πιο μαλακά!


Η ντροπή της… «εκκλησίας του κώλου»: Μια ετικέτα και ένα ιστολόγιο που λένε πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: