Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Παραίτησή του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαου

[ΜΠΡΑΒΟ.jpg]
Την παραίτησή του από τοποτηρητής της Μητρόπολης Αττικής υπέβαλε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, μετά την απόφαση του εκκλησιαστικού δικαστηρίου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του κ. Παντελεήμονα.

http://news.ert.gr/

Η επιστολή παραίτησης του Μεσογαίας στον/στην "μουσίτσα" Ιερώνυμο



http://xairete.blogspot.com/2009/03/blog-post_461.html

http://xairete.blogspot.com/2009/03/to-bhma.html


Μετά από αυτά, ποιος νορμάλ άνθρωπος θα παραμείνει μέλος της "εκκλησίας του κώλου" όπως κατάντησαν την "εκκλησία της Ελλάδος" ???

Τι καπνό φουμάρει η "Ιερά" Σύνοδος;

Παραίτηση με αιχμές για την Μουσίτσα τον Ιερώνυμο

1 σχόλιο:

lykourgos nanis είπε...

Πιστευω οτι ο μητροπολιτης Νικολαος Χατζηνικολαου τυγχανει ενας αξιος της αποστολης του κληρικος!Τι ηθελε ο ευλογημενος κι εμπλεκε με τη μητροπολη Αττικης?Καταρχην η μητροπολη Μεσογαιας και Λαυρεωτικης δεν εχει εξ υπαρχης κανονικη υποσταση αφου συσταθηκε το 1974 διχως τη συγκαταθεση του κανονικου μητροπολιτη Αττικης και Μεγαριδος Νικοδημου μονο και μονο για να τακτοποιηθει σ αυτη ο μητροπολιτης Αγαθονικος Φιλλιποτης τοτε πρωτοσυγκελος του τοτε Φθιωτιδος Δαμασκηνου με απωτερο σκοπο να αυξηθει η αριθμητικη δυναμη των φιλοσεραφειμικων μητροπολιτων!Γι αυτο και ο μητροπολιτης Αττικης Νικοδημος ορθως κατα τη γνωμη μου δεν τον αναγνωριζει σαν μητροπολιτη Μεσογαιας!Παρα ταυτα προκειται για εκλεκτο και ταλαντουχο κληρικο και θα ταν 1000 φορες προτιμοτερο η να παρεμενε αρχιμανδριτης η να εκλεγοταν σε καποια αλλη μητροπολη!