Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Κυρ Σπύρος (μητροπολίτης Κεφαλονιάς): Με ξένη δημοσίευσή του, διαφημίζει… πατάτες!


Συγκεκριμένα, αποκρυπτογραφώντας το «δελτίο τύπου» του, της 5/2/2009. Με αριθμ. Πρωτ. 83, το οποίο (ως «ξένη δημοσίευση») αναρτήθηκε στο www.ana.gr, πληροφορούμαστε τα ακόλουθα:


Ήταν λέει κάτι άγιοι, τρεις τον αριθμό, οι επονομαζόμενοι και ως «
άγιοι φανέντες». Οι οποίοι όμως λέει ήταν από αιώνες… εξαφανισθέντες!

Τίποτα δεν υπήρχε από αυτούς, λέει! Ούτε ένα τόσο δα μικρό κοκαλάκι τους, για να το προσκυνάμε! Φοβερό!

Τι κάνει όμως ένας Κεφαλλονίτης (παπάς), ο κ.
Αντζουλάτος;

Πάει που λέτε εκεί στη
Βενετιά, τάχα για έρευνες, προφανώς όμως για να εκλιπαρεί τους παπικούς για ένα τέτοιο (από τέτοιους αγίους) κοκαλάκι.

Πώς έδωσαν και στο
Χριστόδουλο και μετά τα τίναξε; Πώς έδωσαν και στον Αλέξιο Μόσχας και μετά τα τίναξε κι αυτός; Έτσι ακριβώς! Μυαλό δεν βάζουν οι έμποροι της θρησκείας, οι προσκυνημένοι στον πάπα των παπικών, «ορθόδοξοι» παπάδες μας!

Τελικά (ήταν Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009, όταν) οι παπικοί του είπαν ότι οι τρεις χαμένοι αυτοί άγιοι εντοπίσθηκαν λέει (από αστυνομικό σκύλο;), εκεί στη Βενετία, στον παπικό ναό του Προφήτη Ζαχαρία…

Κάποια κοκαλάκια λοιπόν από τα «λείψανα» αυτά, τα πέταξαν οι παπικοί στον κ. Αντζουλίνο, για να μας τα φέρει εδώ για να τα προσκυνάμε (με το αζημίωτο - για τα παγκάρια που βογκάνε μετά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου). Του έδωσαν μάλιστα (από το Μπάρι) και σχετικό πιστοποιητικό παπικής γνησιότητας, λέει!!!..

Την Κυριακή λοιπόν, 1η Φεβρουαρίου, τσάκα – τσάκα, τα κοκαλάκια αυτά, αριβάρισαν στην Ελλάδα, αλλά όχι εκεί - απέναντι από τον «πάπα» - στην Κεφαλλονιά, αλλά μας ήρθαν τσιφ, εδώ, στην …Βουλιαγμένη! Και τα έβαλαν προσωρινά λέει, σε μια εκκλησία του δικού μας μητροπολίτη, εδώ, του
μητροπολίτη Γλυφάδας, ο οποίος κατά τον «άγιο Ζακύνθου», …«παίζει με κούκλες»!..

Και γιατί αυτή η παράκαμψη, να πάνε τα (όποια) πράγματα αυτά, από Βενετιά σε Κεφαλλονιά μέσω Βουλιαγμένης;

Διότι λέει, ετοιμάζει ο μητροπολίτης εκεί στην Κεφαλλονιά (ξέρετε, αυτός που μιλάει και κανείς δεν τον καταλαβαίνει), ετοιμάζει λέει, μεγάλη επίσημη υποδοχή στα παπικά κοκαλάκια…

Υποδοχή, με τιμές αρχηγού κράτους (του Βατικανού;) προφανώς!!!

Ο ευγενέστατος κ.
Χάρρυ Κλυνν, θα τα σχολίαζε όλα αυτά με μια λέξη: «πατάτες»!

Εμείς (μετά συγχωρήσεως), θα πούμε και κάτι παραπάνω:

Όλα σκατά, λοιπόν, όλα;


ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ; ΟΛΑ;




Μητροπολίτης Εδέσσης:

Οι ναοί μεταβάλλονται πραγματικά σε οίκους εμπορίου, όπου τα όσια και τα ιερά προσφέρονται ως εμπορεύματα.

Γι' αυτό ο γνήσια πιστός λαός αντιδρά με τις λέξεις: Χριστέμποροι, θεομπαίχτες, αγυρτία, λειψανολατρεία, αγιογδύτες κ.λ.π." "... ενταλμένοι κατασκευάζουν και μερικά θαύματα, ιάσεις και θεραπείες για να είναι η παραπλάνηση, η εκμετάλλευση και η απάτη του απλοϊκού λαού πλήρης και ολοκληρωμένη"




ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ - ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ - ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2004
Ξαναχτύπησε ο κ. Μητσικώστας, με μια σάτιρα «μιράκολο» (θαύμα) για μια «ρεντίκολο» (ρεζίλι για εμάς τους Ορθόδοξους)... τσίρκο(κα)λο-κατάσταση!..
Τη φορά αυτή, σαν Δημοσθένης Λιακόπουλος, δώριζε στους δέκα πρώτους που θα παράγγελναν ένα βιβλίο του, και... ΛΕΙΨΑΝΑ! «Δέκα πλήρη σετ, των αυθεντικών» ανύπαρκτου «μεγάλου μάρτυρα της Ορθοδοξίας», και συγκεκριμένα, «πλήρη» σετ από «το καύκαλο, τη λεκάνη, τα μηριαία οστά, και τις κνήμες του», με συνοδευτικό πιστοποιητικό εγγύησης μάλιστα από... μητροπολίτη της Εκκλησίας μας!
Μια σάτιρα που «τσακίζει κόκαλα», όχι μόνο αυτά της παπικής προελεύσεως και αμφίβολου γνησιότητας (ιερών λειψάνων τάχα), αλλά και όλων αυτών των «εκκλησιαστικών» που τα εκμεταλλεύονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια: