Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Τ΄ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ κ. ΝΙΤΣΑ; Τ΄ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ...

Η φωτογραφία όπου κάποιος επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και η λεζάντα της, που σημείωνε «Η ενδεδειγμένη θέση για να αποθηκεύσετε τη γνώμη του Ανθιμου και του Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης», ανάγκασε τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η προκλητική φωτογραφία δημοσιευόταν στο περιοδικό «10%» (περιοδικό της κοινότητας των γκέι) και στο κείμενο που τη συνόδευε (και υπέγραφε ο Λύο Καλοβυρνά) αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Ο παπάς-παπάρας (Σεραφείμ Πειραιώς) ουρλιάζει σαν υστερικό τσόκαρο», [...]

Ο μητροπολίτης Πειραιώς, ύστερα από αυτό το υβριστικό και πρωτοφανές δημοσίευμα, κατέθεσε αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ εναντίον του ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Λύο Καλοβυρνά και της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Σύνθεση Ενημέρωση Ευαισθητοποίηση για το AIDS», ως ηθική αποζημίωση. Η αγωγή θα συζητηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 2009.

ΑΡΧΙΚΑ ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, είχε αποκαλέσει τους γκέι «ηθικά απονευρωμένους, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής το σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων».


ΠΗΓΗ:
www.espressonews.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Κυρία, κυρία Νίτσα! Ένας δεσπότης λέει κακά λόγια!

Ναι καλέ κυρία Νίτσα μου!

Αυτό λέω κι εγώ: «den imaste kala»! «aishos. Aishos»!

Έχετε δίκιο, kale!

Η «Πανδώρα»: Γράφει για τις «αδελφές»- αδελφούς του Σεραφείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: