Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Σούζα πολυτελείας


Σούζα πολυτελείας

Αγαπητή Φοίβη, Βαδίζοντας σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, σταματάει μπροστά μου μαύρη, πολυτελής κούρσα. Πετάγεται έξω σαν ελατήριο ο οδηγός, ν΄ ανοίξει την πίσω πόρτα να εξέλθει «η κυρία», ενώ ο συνοδηγός στεκόταν σούζα. Υποθέσαμε όλοι ότι θα ΄ταν κάποια σύζυγος διπλωμάτη, επιχειρηματία ή, έστω, πολιτικού, Αμ, δε! Με έκπληξη είδαμε να εξέρχεται, με την κορούλα της, γνωστή καλλιτέχνις μεγάλου θεατρικού εκτοπίσματος, που πρόσφατα αποκαταστάθηκε διά γάμου... Το απόλυτο celebrity!

(«Όποια νύχτα περιπατεί, λούσα και λεφτά κρατεί»). Πιστεύω να καταλάβατε.

Τι να πούμε τώρα εμείς; Πού ΄σαι Λάκη να τη δεις!

Φιλικά,
Μάρα Σ.,
Κηφισιά


Ε, τώρα τι θέλετε κι εσείς; Να πάρει το Μετρό; Και πώς είναι δυνατόν να ερμηνεύεις βυζαντινές αυτοκράτειρες αν και η ίδια δεν έχεις μια αυτοκράτειρα μέσα σου; Θα ήταν τουλάχιστον άτοπο, άσε που δεν θα μπορούσε να ερμηνεύσει σωστά τον ρόλο... Θα μου πεις, είχε η Θεοδώρα λιμουζίνες; Όχι, είχε όμως πολλούς που στέκονταν σούζα. Και ήταν και προοδευτική σε πολλά. Στο τέλος τέλος, δεν βαριέστε. Καλύτερα η συγκεκριμένη σταρ με λιμουζίνες α λα Χόλιγουντ- έχει και λίγο πλάκα- παρά καμιά σύζυγος πολιτικού. Πείτε μου, δηλαδή.

Αν βλέπατε να βγαίνει σύζυγος επιχειρηματία ή πολιτικού, από αυτές που για να γίνουν γνωστές ποζάρουν για κοσμικές στήλες, δεν θα φωνάζατε, «Μη, Μη»;

ΤΑ ΝΕΑ

Σχετικά:


20 (υποψήφιες) νύφες, για τον… μητροπολίτη Βόλου!!!..

ΓΑΜΟΣ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΒΟΛΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: