Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΒΕΓΓΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία αφελής ερώτησις - Απορία. Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης -αυτός πού κάθεται πίσω από τον ηθοποιό κ.Βέγγο [πιστεύω οτι από λόγους ταπεινότητος το εκανε η μήπως εκεί του υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της ολης εκδηλώσεως?]Από πότε εκπρόσωπος της εκκλησίας κάθεται σε δεύτερη σειρά και πίσω από τον εθνικό Σταρ [ολοκληρη πλατεία στο όνομά του]αν όχι δίπλα στον κ. Δήμαρχο Πειραιά καί αυτός ο ταπεινός του λαού πως δέχθηκε την θέση αυτή με την εκκλησία πίσω του?Ποιόν εκπροσωπούσε ο Αρχιμανδρίτης? και πως βρεθηκε σε αυτή την φιέστα? Γιατί δέχθηκε ετσι και οπως βρέθηκε να μείνει χειροκροτητής τέτοιας αποφάσεως
"Βέγγος και πάσης [Γ]ΕΛΛΑΔΟΣ αμα λάχει να πούμε" αμήν Γένοιτο./























και

/

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η φωτογραφία, φίλτατε, είναι παρμένη από την ιστοσελίδα του συγκεκριμένου θεατρίνου, ιστοσελίδα με τίτλο: «Θανάσης Βέγγος. Τόπος λατρείας του μεγάλου Έλληνα κωμικού που άφησε ιστορία στον Ελληνικό κινηματογράφο.»!!!..

Η φωτογραφία αυτή λοιπόν εκεί, στολίζει το άρθρο με τίτλο : «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Διαβάζω:
«Σε τριάντα μία προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης και της προσφοράς απένειμε στις 26.5.2008 ο Κ. Παπούλιας, τιμητικές διακρίσεις...»

Στο «τσούρμο» λοιπόν (με το συμπάθιο, ε;) των προσωπικοτήτων, να και ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ι. Ραπτόπουλος, αλλά… πίσω από τον θεατρίνο!!!..