Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Βέγγου, "Χαράς ευαγ-γέλια" !!!..


Το όνομά του σε πλατεία
Ο Παναγιώτης Φασούλας που απένειμε την τιμητική διάκριση στον Θανάση Βέγγο σημείωσε για τον κωμικό ότι εκφράζει τον Ελληνα που αγωνίζεται και στο τέλος τα καταφέρνει.

Ο δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε επίσης ότι η πλατεία
Ευαγγελισμού θα αναπλαστεί και θα μετονομαστεί σε πλατεία Θανάση Βέγγου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα ο καθ όλα εξαίρετος ηθοποιός και καποτε κινηματογραφικός παραγωγγός κ. Θανάσης Βέγγος? Καμμία Βιβλιοθήκη, ανοιξε κανένα γηροκομείο,Βοήθησε στην ανακάληψη κανενός φαρμάκου' έδωσε χρήμματα για καμμία αίθουσα σχολείου?Ας τιμήσει ο κ. Δήμαρχος του Πειραιά κανένα Εθνικό Ευεργέτη η κανένα επιστήμονα. Και ο κ.Βέγγος έχοντας το γνώθει σεαυτόν το δέχθηκε? Ενας από τούς καλλίτερους ηθοποιούς και τιποτε αλλο .Τιμήστε τον αλλλιώς.
Δέν έκανε τιποτε άλλο από την δουλειά του επί πληρωμή οπωςκαι κάθε ηθοποιός καταξιωμένος και πολύ ταλαντούχος. Αυτό 'ολοι το αναγνωρίζουν.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τον τιμούν λέει και για το ότι ήταν ένας αριστερός αγωνιστής! Λαϊκός τύπος, στους ρόλους που έπαιζε...

Στη ζωή όμως; Όταν έφτιαξε το σπίτι του, κάπου στην επαρχεία, από πού λέτε ότι «κουβάλησε» την ειδική διακοσμητική πέτρα;

Πέρα από όλα αυτά:

Θα επιτρέψει ο μητροπολίτης Πειραιά την ολοκλήρωση της βλασφημίας και ασέβειας να διαγραφεί το όνομα της Παναγιάς από την πλατεία και να μπει το όνομα του θεατρίνου...

...που φάνηκε πως βλαστήμησε τα θεία, έμμεσα, («…το Σταυρό τους…») σε μια αντιφασιστική τάχα ταινία του;

Ανώνυμος είπε...

Να το δούμε και αύτό να υλοποιηθεί και να πάμε να φουντάρουμε στο λιμάνι.Σοβαρή και πολύ ιστορική η απόφαση αυτή του Δημάρχου Πειραιά. Αναρωτήθηκα αν εχοντας το γνωθει σαυτόν ο . Βέγγος δέχθηκε .Ο κ. Δήμαρχος έχει αντιληφθεί τι απόφαση εβγαλε΄? Μήπως το 'υψος του μερικές φορές επιδρά αντίστροφα?Περιμένω την αντίδραση του Αγίου Πειραιώς και των Πειραιωτών .Βρέ πού πάμε,Βρε που πάμε που έλεγε και ο αξέχαστος Αυλωνίτης.

Ανώνυμος είπε...

Μία αφελής ερώτησις.Ο Αρχιμανδρίτης που κάθεται [πως το δέχθηκε αυτό] πίσω από τον ηθοποιό κ.Βέγγο [και αυτός πως το δέχθηκε να εχει πίσω του εκπρόσωπο της εκκλησίας] τι δουλειά είχε στη φιέστα αυτή των ηθοποιών ως τι παρίστατο?

P. MICHALOPOULOS είπε...

"Βρέ πού πάμε, ...Βρε πού πάμε!.."

http://xairete.blogspot.com/2008/10/blog-post_4909.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Φίλτατε,

Το δεύτερο σχόλιο σας, αναφέρεται στην άλλη σχετική εγγραφή, σε αυτήν με το τίτλο:

ΒΕΓΓΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
http://xairete.blogspot.com/2008/10/blog-post_89.html

Αν λοιπόν δεν σας κάνει κόπο, επαναλάβετε το σχόλιο σας, εκεί, στη σωστή θέση, για να το συζητήσουμε.

Ευχαριστώ!
:-)