Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

18 Μαρτίου 2008: «θα κάνει πραξικόπημα ο αρχ. Ιερώνυμος;»

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008

Διαβάζω ένα σχόλιο σήμερα στην «Ελευθεροτυπία», ένα σχόλιο με έντονη την έκφραση της πίκρας (με ξύδι αν πιούν θα τους περάσει), πίκρας που το κατασκεύασμά τους ο Ιερώνυμός τους αποδείχτηκε ότι είχε τελικά πήλινα πόδια!

..Που στην χθεσινή Σύνοδο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τα πόδια αυτά έγιναν (με την πρώτη τρικλοποδιά) θρύψαλα, και ο ίδιος ο κάτοχος τους γκρεμοτσακίστηκε με πάταγο!

Στην πολιτική στήλη λοιπόν της εφημερίδας αυτής, στο σχόλιο αυτό που έχει τίτλο «Ιερό φάουλ!», ο σχολιαστής που υπογράφει ως «Γ.ΚΑΡ.» θρηνεί που η απόφαση της Ιεράς Συνόδου (σχετικά με το «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης») κάνει λόγο για «πορνεία» (στην οποία περιλαμβάνεται, και, ο πολιτικός «γάμος»), θρηνεί, διότι το θεωρεί αυτό σαν ήττα του Ιερώνυμου (τόσο ακλόνητα δικό τους τον θεωρούσανε!) και εκφράζει την ελπίδα και την ευχή ότι κάτι θα κάνει γι αυτό ο Αρχιεπίσκοπος ώστε στο μέλλον να μη τον «σύρουν» λέει, «σε ακόμα πιο εξευτελιστικές ενέργειες» λέει!..

Δηλαδή; Τι να κάνει; Πραξικόπημα όπως και ο παπούλης του ο Σεραφείμ; Να καταργήσει όπως και εκείνος (με τα τανκς του Ιωαννίδη, εκείνος) την Σύνοδο; Να μην υπογράφει τις αποφάσεις της Συνόδου;

Ξεβρακώθηκε τελείως η ψευτοΔημοκρατία που υποστηρίζει τον Ιερώνυμο!
Τελείως, σου λέω!!!..

Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://ieronymosb.blogspot.com/2008/08/hera.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: