Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στον ΣΚΑΪ, και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»… Το είδαμε και το ακούσαμε, και αυτό! Ο ελληνορθόδοξος διαγωνιζόμενος, ο rapper μουσικός κ. Γιώργος Καπετανάκης, ψέλνει σε ρυθμό «hip hop», έναν δικό του rapping ύμνο στον Χριστό! Όλα αυτά, ακριβώς απέναντι στα «βυζαντινά» μπαλκόνια της κ. Μαρίας Μπακοδήμου… Της γνωστής μας κυρίας, που παλιά παρουσίαζε μια εκπομπή μαζί με τον -επίσης γνωστό και μη εξαιρετέο, κ. Φώτη Σεργουλόπουλο!

Πριν από λίγες μέρες, ο νεαρός Γιώργος Καπετανάκης, μουσικός ράπερ -όπως δηλώνει, έκανε το σόου του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», απέναντι στα «βυζιά», της Μαρίας Μπακοδήμου, της κυρίας της κριτικής επιτροπής. 
Το σόου του νεαρού, δεν ήταν «βυζαντινό», αν και είχε μήνυμα χριστιανικό που το έγραψε ο ίδιος, αλλά ήταν σε ρυθμό… χιπ –χοπ! 
Ο Γιώργος εμφανίστηκε με μηνύματα στη μπλούζα του, που μπροστά έγραφε «όπως στον ουρανό έτσι και στη Γη» (από το πάτερ ημών), και πίσω είχε τον εσταυρωμένο, με το  μήνυμα «τόσο πολύ μας αγάπησε ο θεός», όπως ήταν και το μήνυμα της μακράς παρλάτας που εκφώνησε κινούμενος στο ρυθμό αυτής της μουσικής. 
Φαίνεται δε, ότι θα δώσει και δεύτερη παράσταση στην εκπομπή, αφού οι κριτές του έδωσαν το σχετικό πράσινο φως. 
Ο εκ των τριών κριτών κ. Σάκης Τανιμανίδης, τον ρώτησε αν αυτό το περίεργο που κάνει το εγκρίνει η Εκκλησία, και εκείνος απάντησε ότι ναι, και ότι τον ενθαρρύνουν  μάλιστα όλοι οι ιερείς! 
Τον ενθάρρυνε λοιπόν και ο κ. Τανιμανίδης, και το παιδί αποχωρώντας δήλωσε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι θετικό, ό,τι μπορεί ο καθένας, σαν προσφορά στην Ορθοδοξία μας! Δεν είναι δε τυχαίο, ότι πριν από λίγο τον επαίνεσε στο Facebook, και η σελίδα... «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ»!
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Yannis Kor 
Δεν είναι ορθόδοξος αλλά ανήκει στην αίρεση των ευαγγελιστών.
Panagiotis Michalopoulos 
1. Μοιάζει δικός μας! 
Είδατε εξοικείωση με τα βυζιά! 
Όπως και οι παπάδες μας στα μυστήρια βάπτισης και γάμου!
2. Αλλά και ο δικός μας, ο φίλος χρήστης «Κωνσταντίνος παπαναστασίου», εμφανίστηκε μπροστά της ως ορθόδοξος ψάλτης, έψαλε και εκκλησιαστικό ύμνο, έπαιξε και στο πιάνο, και τραγούδησε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε… 
Ό,τι δηλαδή συμφέρει το σάπιο εκκλησιαστικό κατεστημένο! 
Και τον επαίνεσαν και ο Καπουτζήδης και ο Μουζουράκης... και «για την ευγένεια του», όπως είπαν! 
Αν εξαπέλυε τίποτε «ουαί» όπως ο Χριστός, θα τον σταύρωναν και αυτόν! Τώρα έλαβε έκκριση και για δεύτερη εμφάνιση! Χα!
Yannis Kor 
το μην κατακρίνεις κανέναν συμφέρει τον καθέναν από εμάς αν βέβαια θέλουμε να σωθούμε.
Panagiotis Michalopoulos 
Να μη κρίνουμε γενικά; 
Να μην έχουμε λογική κριτική σκέψη; 
Ή να μην κατακρίνουμε; 
Ο Ιωάννης ο βαπτιστής, κατέκρινε τον βασιλιά, ή τον έλεγχε;
Panagiotis Michalopoulos 
Από επιπολαιότητα ή εσκεμμένα πολλοί χριστιανοί ταυτίζουν τη δίκαιη κρίση με την κατάκριση, και κατηγορούν όσους κρίνουν και ελέγχουν ασέβειες και σκάνδαλα. Χρησιμοποιούν δε κατά κόρον το «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε». Και δεν σκέπτονται βεβαίως, ότι αυτοί, αντιφάσκοντας προς τους εαυτούς τους κρίνουν και κατακρίνουν. Και ποιους κρίνουν και κατακρίνουν; Όχι τους ασεβείς και τους σκανδαλοποιούς, αλλά εκείνους που έχουν το θάρρος να ασκούν κριτική και να ελέγχουν τους ασεβείς και σκανδαλοποιούς.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1012317875608411&set=a.145300112310196&type=3&theater
Κωνσταντίνος παπαναστασίου
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004906231029 

Δεν υπάρχουν σχόλια: