Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

1. Τώρα πια, εξηγούνται πλήρως, όλα σχετικά με την κηδεία της «παναγίας». 2. Πώς δηλαδή μαστούρωσαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους γείτονες και συγγενείς, και «τα είδαν όλα»! 3. Φαντάστηκαν ότι μια νεφέλη έφερε εκείνη τη στιγμή εκεί, όλους τους Αποστόλους, από τα πέρατα του κόσμου όπου περιόδευαν. 4. «Την άκουσαν» λοιπόν, και είδαν επίσης -προφητικά, και την μετάσταση της «παναγίας», γινόμενη ατάκα και επί τόπου – στο τσακμπάμ που λέμε, με την κηδεία (φωτο). 5. Και γι αυτό πήγαν τρεις μέρες μετά, και άνοιξαν και τον τάφο, για να επιβεβαιώσουν την Ανάσταση της! 6. Η εξήγηση του μυστηρίου είναι στο λιβανιστήρι του παπά από την Περσία που την διάβασε (φωτο) στο οποίο κάτι το πολύ δυνατό παραισθησιογόνο «λιβάνι» θα είχε σίγουρα ρίξει μέσα να καεί, και να ντουμανιάσει το χώρο!

Διαβάζω:
Θεοδοσια Ιωαννιδου
14 λεπτά πριν
Αμην Παναγια μου

Σχολιάζω:
Panagiotis Michalopoulos
ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ;
Panagiotis Michalopoulos 

1. Τώρα πια, εξηγούνται πλήρως, όλα σχετικά με την κηδεία της «παναγίας». 
2. Πώς δηλαδή μαστούρωσαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους γείτονες και συγγενείς, και «τα είδαν όλα»! 
3. Φαντάστηκαν ότι μια νεφέλη έφερε εκείνη τη στιγμή εκεί, όλους τους Αποστόλους, από τα πέρατα του κόσμου όπου περιόδευαν. 
4. «Την άκουσαν» λοιπόν, και είδαν επίσης -προφητικά, και την μετάσταση της «παναγίας», γινόμενη ατάκα και επί τόπου – στο τσακμπάμ που λέμε, με την κηδεία (φωτο). 
5. Και γι αυτό πήγαν τρεις μέρες μετά, και άνοιξαν και τον τάφο, για να επιβεβαιώσουν την Ανάσταση της! 
 6. Η εξήγηση του μυστηρίου είναι στο λιβανιστήρι του παπά από την Περσία που την διάβασε (φωτο) στο οποίο κάτι το πολύ δυνατό παραισθησιογόνο «λιβάνι» θα είχε σίγουρα ρίξει μέσα να καεί, και να ντουμανιάσει το χώρο!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=342114256329585&set=a.240973243110354.1073741830.100015930403968&type=3&theater

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ως προς την μετάσταση... 
αυτή δεν αναφέρεται στα γνήσια Ευαγγέλια, παρά μόνον στο απόκρυφο κείμενο Ιωάννου του Θεολόγου. 
Σημειωτέον, ότι στα ευαγγελικά κείμενα και επίσης και στα αποστολικά, ουδαμού αναφέρεται η Παναγία, ως μάνα του Χριστού. 
Ο ίδιος την προσαγόρευε, ως γυναίκα, καθότι η καθ' αυτό σχέση του ήταν μόνο με τον Πατέρα και όλες οι αναφορές του προς αυτόν απευθύνονται. 
Ακόμη και στη σχετική αναφορά στο "μακαρία η κοιλία η βαστάσασά σε και μαστοί ους εθήλασαν" (ύμνος προς την Παναγία), έσπευσε να την υποβαθμίσει με το "μακάριοι είναι οι ακούοντες τον λόγον του Θεού και φυλάσσοντες αυτόν".
http://xairete.blogspot.com/2018/08/1-2-3_14.html

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ:
Ioannis Kyriakides
Ακριβως!
Και οι ακουοντες τον λογο του Θεου...
λατρευουν και προσκυνουν μονον Αυτον!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1916902191705784

Δεν υπάρχουν σχόλια: