Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Πότε η Εκκλησία αντέδρασε για τα εσώρουχα του, που βγαίνουν σε λατρεία και προσκύνηση, π.χ, για τη φανέλα του τη στρατιωτική -σαν δολοφόνος κουμουνιστών, στον εμφύλιο; Σε προσκύνηση και τα ματογυάλια του, και οι πλαστικές του παντόφλες, και μια ζακέτα του, ακόμα και… ένα βρασμένο κάστανο του!

ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΑΔΑ...
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ο Κουτσώνας Σταύρος κοινοποίησε μια δημοσίευση του Αγιος Παισιος Αγιορειτης
Νέο μέλος · 5 ώρες πριν

Panagiotis Michalopoulos
Η αγιογραφία τον ωραιοποιεί!

Giorgos Tsompanis
διαχειριστής της ομάδας
θα σε παρακαλουσα να βγαλεις την φωτογραφια αμεσα !!!!! 

Η πιθανη οικονομικη εκμεταυλευση του Αγιου που γινετε απο τους ανθρωπους δεν μας απασχολη !!!!!!
Panagiotis Michalopoulos
Ποιοι τον εκμεταλλεύονται και πώς;
Τι κάνει η Εκκλησία για αυτήν την πολυετή εκμετάλλευση;

1. Πότε η Εκκλησία διαχώρισε, ποια είναι τα πραγματικά του λόγια -τα ορθόδοξα και σοφά, και ποια τα πλαστά -τα ανόητα και αιρετικά; Ποιες οι είναι αυτές οι τάχα προφητείες του, κλπ;
2. Τι κάνει η Εκκλησία για την εκμετάλλευση ακόμα και του τάφου του, εκεί στο γυναικείο μοναστήρι, αν και ο ίδιος είχε προφητεύσει ότι θα ταφεί στο άγιο Όρος;
3. Γιατί η Εκκλησία δεν επιτιμάει αυτούς τους προσκυνητές που τάφου, που παίρνουν χώμα από εκεί και το κάνουν κοκτέιλ για πάσα νόσο κλπ;
4. Πότε η Εκκλησία αντέδρασε για τα εσώρουχα του, που βγαίνουν σε λατρεία και προσκύνηση, π.χ, για τη φανέλα του τη στρατιωτική -σαν δολοφόνος κουμουνιστών, στον εμφύλιο; Σε προσκύνηση και τα ματογυάλια του, και οι πλαστικές του παντόφλες, και μια ζακέτα του, ακόμα και… ένα βρασμένο κάστανο του!

Giorgos Tsompanis
αντιλαμβανομαι τι λες αλλα ειναι ασχετα με την Αγιοτητα Του . 

και η φωτογραφια που εχεις βαλει προσβαλει τον ιδιο και οχι τους εκμεταλευτες .
Εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω εδω μεσα απο το να κανω ατερμων διαλογους απλα για το θεαθηναι
Panagiotis Michalopoulos
Αθώος λοιπόν ο γέροντας;

Giorgos Tsompanis
Panagiotis Michalopoulos,

Αγιος ο γεροντας
Panagiotis Michalopoulos
1. Έγραφα σχετικά, σε μια φίλη…
Αυτό το τάχα άγιο γεροντάκι Ρούλα, ο Παΐσιος, είναι ο πιο άθλιος σαλτιμπάγκος της εκκλησίας μας!
Ήταν ένας κομπλεξικός τύπος από τα νιάτα του, από τότε που δούλευε στα καπνά. Ένας αγράμματος μωροφιλόδοξος, που πάντα έψαχνε να βρει τρόπους για να στρέψει τα βλέμματα –την προσοχή του κόσμου επάνω στην αναξιότητα του, τρόπους για να φαντάζει σπουδαίος. Δωροδοκούσε μάλιστα και συνομήλικους του τότε, για να κάθονται και να τον ακούν, να παριστάνει τον δάσκαλο!
Τον θαύμαζε λοιπόν και μια τουρκάλα γειτόνισσα του, και κάθε πρώτη του μήνα τον έπαιρνε στο σπίτι της για να της κάνει ποδαρικό. Όταν δε έγινε μοναχός, έπαιρνε χώμα από τις αρβύλες του, και έκανε επαλείψεις στο χέρι της που είχε πρόβλημα.
Ακόμα, σύμφωνα με την επίσημη αγιογραφία του ο Παΐσιος, ήταν τελείως πετροβολημένος -διανοητικά, από μικρός… Και έτσι:
1. Δεν έτρωγε Τετάρτη και Παρασκευή φαγητό –αν και νηστήσιμο, από μια κατσαρόλα που η μαμά του είχε άλλοτε μαγειρέψει κρέας μέσα σε αυτήν.
2. Επειδή φοβόταν τα νεκροταφεία, για να νικήσει το φόβο του αυτόν, πήγαινε πολλές φορές τα βράδια και κοιμόταν μέσα σε ανοιγμένους τάφους!
3. Για να καταλάβει -όπως έλεγε ο ίδιος, τον πόνο που ένοιωθαν παλιά οι μάρτυρες χριστιανοί, πήγαινε και έτρεχε ξυπόλητος στα χωράφια όπου είχε γίνει προηγουμένως το θέρισμα του τριφυλλιού.
Με αυτά και με αυτά, κατέληξε στο Άγιο Όρος… Μάσες και ξάπλες, τσάμπα.
Προέκυψε όμως ο γάμος της αδελφής του, οπότε πήρε άδεια από το μοναστήρι, και γύρισε για ένα διάστημα στα καπνά όπου εργαζόμενος μάζεψε τις λίρες που χρειαζόταν για το γάμο εκείνο.
Στο μοναστήρι λοιπόν ο Παΐσιος, ήταν σε ένα μεγάλο κοινόβιο, και όχι σε καμία καλύβα στο δάσος όπως λένε, και περνούσε ζωή και κότα!
Έλα όμως που ήθελε το ζήτω, που ήθελε τους οπαδούς, που ήθελε τα χειροκροτήματα! Έτσι, του δόθηκε -εκεί κοντά στο μοναστήρι, ένα μεγάλο δενδροφυτεμένο κτήμα, περιφραγμένο, που είχε και μια ωραιότατη πέτρινη κατοικία (η «καλύβα»), με ένα μάλιστα ναό ενσωματωμένο στο κτίσμα.
Panagiotis Michalopoulos
2. Έγραφα σχετικά, σε μια φίλη…
Εκεί λοιπόν βρισκόταν τα καλοκαίρια (στο εξοχικό του αυτό) ο Παΐσιος, και εκεί μάζευε οπαδούς που τον άκουγαν σαν χάνοι!
1. Τον άκουγαν να λέει προφητείες για τα εθνικά θέματα, κλεμμένα διάφορα γνωμικά του αγίου Νεκταρίου που τα τροποποιούσε!
Όταν μάλιστα ετύχαινε πολλές φορές να υπάρχει και στρατιωτικός (οποιουδήποτε βαθμού) στο ακροατήριο του, τον έπαιρνε παράμερα και του έλεγε εμπιστευτικά ότι τον είδε σε όραμα να μπαίνει πρώτος –καβαλάρης, ελευθερωτής, στην Κωνσταντινούπολη!
2. Τον άκουγαν να λέει ότι έκανε παρέα στο κελί του με την αγία Ευφημία, που ερχόταν τα βράδια, του χτυπούσε την πόρτα, και αυτός της άνοιγε και κάθονταν και τα έλεγαν!
3. Τον άκουγαν να λέει ότι παλεύει σώμα με σώμα με ταγγαλάκια, με δαίμονες δηλαδή, στο κελί του! Ότι πάλεψε και νίκησε και έναν βουδιστή μάγο, κλπ.
4. Τον άκουγαν να λέει ότι είδε και τον Χριστό! Μπούστο βέβαια! Και τον αναγνώρισε ότι είναι αυτός, από τις μακριές ξανθές μπούκλες και τα γαλανά μάτια!
5. Τον άκουγαν να λέει, ότι συνομιλεί με φίδια και σαύρες, και ότι είχε και έναν βάτραχο τον Μπακούμ, με τον οποίον συμπροσευχόταν, λέει, κάθε πρωί και κάθε βράδυ, εκεί στην εξοχή!
6. Τον άκουγαν –το χειρότερο, να λέει χιλιάδες ανοησίες, χιλιάδες αντιχριστιανικά και αντιεκκλησιαστικά πράγματα, πάρα πολλές δε αιρετικές απόψεις…
Και όλοι τα έχαβαν, όλα αυτά!
Panagiotis Michalopoulos
3. Έγραφα σχετικά, σε μια φίλη…
Έτσι λοιπόν, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν τη φήμη, και έχτισαν επάνω του –από τότε που ζούσε ακόμα, μια βιομηχανία εκμετάλλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος, μια πρωτοφανή θρησκοληψία, και ένα θρησκεμπόριο αφάνταστο σε έκταση!
Τα έβλεπε όλα αυτά ο Παΐσιος, αλλά δεν αντιδρούσε.
Πού κατέληξε λοιπόν πρόσφατα, όλη αυτή η επιχείρηση με τις δήθεν προφητείες, με τα δήθεν βιβλία με αποφθέγματα του, με τις αγιογραφίες του, με την υμνολογία που συνέταξε ένας μεγαλοπαπάς στη Βέροια -εν αναμονή της αγιοποιήσεως του;
Κατέληξε, στο να υπάρχει πια ο αρκετός χρυσός που απαιτούσε ένα οικονομικό πατριαρχείο, ένας οικουμενιστής πατριάρχης, ο Βαρθολομαίος, για να τον μοιραστεί με τους τούρκους και να υπογράψει –πριν λίγο καιρό, και την αγιοκατάταξη του γέροντα. Επειδή όμως υπήρχε ήδη όσιος Παΐσιος, σοβαρός αυτός, τον ανακηρύξαν Άγιο, για να μην τους μπερδεύουμε!
Ένας Άγιος ανόητος και αιρετικός!
Ένας ψευδοπροφήτης, που έλεγε ότι θα ταφεί στο Άγιο Όρος όπου είχε ήδη φτιάξει ο ίδιος και τον τάφο του με σχετική επιγραφή, αλλά τελικά εκδιώχτηκε από εκεί, δηλαδή τον πλάκωσαν αμέτρητες αρρώστιες, οπότε τον μάζεψαν κάποιες γνωστές του καλογριές, και τον περιέθαλψαν, και τον έθαψαν τελικά στο μοναστήρι τους.
Εκεί που οι δαιμονισμένοι οπαδοί του, χριστιανο-φασίστες οι περισσότεροι, τρέχουν να προσκυνήσουν, και να πάρουν και λίγο χώμα από τον τάφο του, για να το διαλύσουν σε νερό και να μεταλάβουν με αυτό!
http://xairete.blogspot.gr/2016/07/blog-post_345.html

https://www.facebook.com/groups/1433668579989204/permalink/1850768324945892/

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Giorgos Tsompanis 
Πρώην Owner-operator στην εταιρεία Intheskin Tattoostudio 
Πήγαινε στο 8ο Λύκειο Αθηνών 
Τόπος διαμονής: Τύρναβος 
Σε σχέση 
Τόπος καταγωγής: Αθήνα 
 https://www.facebook.com/studiotattoo.intheskin

Δεν υπάρχουν σχόλια: