Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Το σεξουαλικό και το αντιχριστιανικό στοιχείο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και τα δυο σήριαλ του ΑΝΤ1, δηλαδή τόσο στο «καφέ της χαράς», όσο και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που και στα δυο «συμπτωματικά», πρωταγωνιστεί ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος -όπως λέγεται συμμετέχει και στην συγγραφή των κείμενων.

Το σεξουαλικό και το αντιχριστιανικό στοιχείο, είναι τα κυρία χαρακτηριστικά και τα δυο σήριαλ του ΑΝΤ1, δηλαδή τόσο στο «καφέ της  χαράς», όσο και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που και στα δυο «συμπτωματικά», πρωταγωνιστεί ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος -όπως λέγεται συμμετέχει και στην συγγραφή των κείμενων.
Σε κάθε επεισόδιο λοιπόν, εκτός από τα αισχρά και τα πρόστυχα, θα έχουμε και μερικά αντιθρησκευτικά στιγμιότυπα.
Σήμερα το απόγευμα -για παράδειγμα, στο χιλιο-επαναλαμβανόμενο επεισόδιο του «καφέ της χαράς»…

1.  Η κυρία Σταυρούλα Φατσέα, αποκαλείται άνθρωπος του θεού που θα πάει στο παράδεισο σαν «μακάρια», σαν «φτωχή στο πνεύμα», σαν η… χαζή του χωριού, του Κολοκοτρονιτσίου! 
Παρών στη συζήτηση, και ο παπα-Τριαντάφυλλος της ενορίας, που διαμαρτύρεται μεν, αλλά όχι για τη διαστροφή των λόγων του Χριστού, αλλά λέει ότι συμφωνεί μεν στο ότι οι πτωχοί στο πνεύμα είναι οι χαζοί, αλλά δεν δέχεται ότι είναι χαζή η Σταυρούλα, και την θεωρεί απλά καλή χριστιανή!
2. Στη συνέχεια, η κυρία Χαρά Χάσκα (η καφετζού με το εξώγαμο) που θέλει ερωτική σχέση με τον Δήμαρχο, τον αυστηρών αρχών κ. Περίανδρο Πόποτα, σήμερα τον αποκάλεσε «κρίνο»! Για το συνεσταλμένο του χαρακτήρα του, και για το ότι αποφεύγει την αμαρτία να κοιμηθεί με την Πρωτευουσιάνα κ. Χαρά, πριν το γάμο. 

Και όταν αυτός τη ρωτά γιατί τον λέει «κρίνο», εκείνη του απάντα ότι μαζί του μια γυναίκα, πιο εύκολο είναι να πιάσει παιδί με κρίνο, παρά με κανονικό σεξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: