Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

1. Η μεγάλη, μαστούρα… 2. Η Λούση, το πρώτο ανθρωποειδές… 3. Η σύγχρονη Λούση (στην ταινία «Lucy» επιστημονικής φαντασίας χθες βράδυ στο ΣΤΑΡ) μια όμορφη –σαν την Παναγία Γαλλιδούλα, που αναπτύσσει ξαφνικά στο 100% την λειτουργία του εγκεφάλου της, και… εξαϋλώνεται! 4. Βρίσκεται δε παντού, κάτι σαν την Παναγία κι αυτή, για να βοηθάει με τις απέραντες γνώσεις και τις δυνάμεις της, όλη την ανθρωπότητα! 5. Μόνο που αυτή η Λούση μας –για να λειτουργήσει, δεν μπαίνει σε εικόνες σκεπασμένες με τάματα, αλλά σε όλες τις συσκευές με όλα τα προγράμματα τα ηλεκτρονικά! 6. Χαμός!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Υπολοχαγός Πεζικού
13 ώρες πριν
κανείς Αθεος πριν την μάχη


ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Προσευχή, στο δικό του θεό ο καθένας –πριν τη μάχη… 
Για να τον βοήσει αυτόν, ο θεός, να μη σκοτωθεί αυτός, αλλά να ζήσει, να σωθεί… σκοτώνοντας άλλους! 
Μη ξεχνάμε δε, και το ότι ο Παΐσιος έγινε Άγιος από το δεξιό εκκλησιαστικό παρακράτος, επειδή ήταν στρατιώτης στον εμφύλιο, και πολεμούσε εναντίον των… «άθεων»! 
Χα! 
Panagiotis Michalopoulos
Στη μάχη είναι άτρωτοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί!
Σαν τον γ. Παΐσιο που περνούσαν τα βλήματα ξυστά στα μαλλιά του! 
Εκείνοι που σκοτώνονται, είναι οι άπιστοι, οι αλλόδοξοι, οι ετερόδοξου, οι άθεοι! 
Χα! 
Ηλιας Βουνισεας 
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.
Η' ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΑΘΕΟΙ?
Panagiotis Michalopoulos 
ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! 
Χα!
Ηλιας Βουνισεας
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΙΟ.
"ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ;"
ΘΑ ΗΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ.
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Panagiotis Michalopoulos
Την ξένη ταινία «LUCY», περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2014, πρόβαλε αργά χθες το βράδυ η τηλεόραση του ΣΤΑΡ. 

Η Λούση, μια νεαρή γυναίκα, βρίσκεται άθελα της στη δίνη μιας σκοτεινής συμφωνίας. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Λούση βρίσκεται όμηρος της κινέζικης μαφίας και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη ναρκωτική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της.
Αρχικά είναι ανήμπορη να αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν αλλά όταν το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της, η Λούση αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα, και μεταμορφώνεται σε έναν ανελέητο πολεμιστή, πέρα από την ανθρώπινη λογική…
Γίνεται λοιπόν μια αγία, μια υπεραγία πολεμώντας το κακό, καθώς αυξάνει σταδιακά η λειτουργία του εγκεφάλου της, από το 10% που είναι το φυσιολογικό, και πάει στο 20%! Μετά στο 30%, το 50%, και πλησιάζει στο μέγιστο, το 100%. Τότε, βλέπει όλον τον κόσμο σαν ένα κομπιούτερ χρόνου, και μπορεί να γυρίζει πίσω μέχρι τη δημιουργία του πρώτου ανθρώπου, που είναι γυναίκα και που συμπωματικά τη λένε και αυτή Λούση, όπως και το ομοίωμα της (μια ανθρωποειδής μαϊμού) στο γαλλικό μουσείο!
Μόλις δε αγνίζει ΚΑΙ το 100%, η Λούση… εξαϋλώνεται! 

Ένας συνεργάτης της, ξαφνιάζεται και αναρωτιέται «πού είναι η Λούση;», και τότε του έρχεται η απάντηση με μήνυμα στο κινητό του: «I am everywhere!»: Είμαι παντού!
Κάτι δηλαδή σαν την Παναγία μας, που μετά το θάνατο και την τριήμερη ανάσταση –ανάληψη – μετάσταση της, είναι πια θεά -σούπερ θεά, που μπορεί να είναι πανταχού παρούσα, να είναι μαζί μας και βοήθεια μας σε κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο, σε κάθε περίσταση!
Αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: