Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Στον «πανίερο» ναό, της Αναστάσεως… Δηλαδή όχι σε όποιον κι όποιον, αλλά σε αυτόν στα Ιεροσόλυμα, όπου τάχα και ο τάφος του Χριστού… Εκεί λοιπόν, η πιο μεγάλη τοπική ατραξιόν (θεάτρου –τσίρκου) είναι η ετήσια «θαυματουργική» αφή, του λεγόμενου «αγίου φωτός»! Εκτάκτως όμως, εξίσου ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν -στα ενδιάμεσα διαστήματα, και οι εμφανίσεις –λίγες αλλά καλές, που κάνει αιφνιδιαστικά -κατά καιρούς, και αυτός ο ίδιος ο Κύριος… Όπως αγιογραφείται εδώ (στο διάσημο αυτό ναό), να επιδίδεται με τρέλα (φωτο) σε φανταστικές φιγούρες μπαλέτου, τύπου Μπολσόι της Μόσχας!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Στον «πανίερο» ναό, της Αναστάσεως…
Δηλαδή όχι σε όποιον κι όποιον, αλλά σε αυτόν στα Ιεροσόλυμα, όπου τάχα και ο τάφος του Χριστού… 
Εκεί λοιπόν, η πιο μεγάλη τοπική ατραξιόν (θεάτρου –τσίρκου) είναι η ετήσια «θαυματουργική» αφή, του λεγόμενου «αγίου φωτός»! 
Εκτάκτως όμως, εξίσου ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν -στα ενδιάμεσα διαστήματα, και οι εμφανίσεις –λίγες αλλά καλές, που κάνει αιφνιδιαστικά -κατά καιρούς, και αυτός ο ίδιος ο Κύριος…
Όπως αγιογραφείται εδώ (στο διάσημο αυτό ναό), να επιδίδεται με τρέλα (φωτο) σε φανταστικές φιγούρες μπαλέτου, τύπου Μπολσόι της Μόσχας! 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=170959443744760&set=pcb.170960310411340&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ, ΤΣΙΡΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: