Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Νέα σχόλια στο θέμα: «Σήμερα, γιορτάζουμε τον Απόστολο Σίμωνα. Είχε και αυτός τον ζήλο (φωτο) να ευλογεί με το κωλοδάχτυλο!»

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Σήμερα, γιορτάζουμε τον Απόστολο Σίμωνα. Είχε και αυτός τον ζήλο (φωτο) να ευλογεί με το κωλοδάχτυλο!


Xristos Tsouxas 
Το (πρόστυχο) δάκτυλο,ειναι ο μέσος,ειναι επινόηση πολύ,πολύ πρόσφατη χρονικά.Διεστραμμένο θα έλεγα.
Το δάκτυλο της φώτο,δεν είναι ο μέσος αλλά ο παραμεσος.
Ήθελα να ήξερα αν βλέπεται αυτά που θέλετε να βλέπετε :)

Panagiotis Michalopoulos 
Καλησπέρα Χρήστο!
1. Αυτό που βλέπω εγώ με το παπαδίστικο δάχτυλο, το βλέπει όλος ο κόσμος (χιλιάδες οι σχετικές γελοιογραφίες, τα σχετικά σκετς στο θέατρο και τον κινηματογράφο) και τα βλέπει εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος το έχει τύμπανο –που λέει ο λόγος, και εμείς το έχουμε κρυφό καμάρι! Ιδιαίτερα αγαπητό είναι αυτό το παπαδίστικο δάχτυλο –εκτός από εσάς, και σε πολλές από τις κυρίες της εκκλησίας –τις ευλογημένες ειδικότερα, αυτές που ακούνε με περισσή χαρά το «σκύψε ευλογημένη», όπως αυτό του θρυλικού προ-πρωην μητροπολίτη Πρέβεζας προς την παπαδιά, και του κάθε παπά το «σκύψε» επίσης.

Panagiotis Michalopoulos 

2. Εστιάζετε Χρήστο την προστυχιά, στο μεσαίο δάχτυλο μόνο, και εκεί την απομονώνετε. Και αυτό μόνο το δάχτυλο –σαν σήμα, το αποκαλείτε διεστραμμένο. Αν και η επινόηση αυτή -που δεν είναι και τόσο πρόσφατη χρονικά όπως νομίζετε, δεν αποκλείει –στην ίδια πρόστυχη δουλειά και κάποιο άλλο δάχτυλο, ή συνδυασμό δάκτυλων, ή και όλα τα δάχτυλα μαζί επί το έργον! 
Υπάρχει προφίλ στο Facebook, με φωτο μιας κάποιας κυρίας Ρόζας, όπου είναι μέσα βαθειά της, και ολόκληρο το χέρι, και μένει έξω ο καρπός με το ρολόι χειρός -καλής μάρκας ωστόσο! Το πέτυχα συμπτωματικά, και το ανάφερα για να μπλοκαριστεί, αλλά η ομάδα απάντησε ότι δεν παραβιάζει τους όρους της, και δεν το κατέβασε!

Panagiotis Michalopoulos 

3. Το δε «χριστιανικό» δάχτυλο Χρήστο μας, αυτό το «αθώο παράμεσο» όπως το αντιλαμβάνεστε, δεν είναι καθόλου χριστιανικό! 
Δεν ευλογούσε έτσι –με κανένα δάχτυλο να προεξέχει, ούτε ο Χριστός, ούτε και κανείς από τους μαθητές του… 
Αλλά απλά εμείς το αντιγράψαμε -κι αυτό, από τον βουδισμό! Από την παράσταση του αγάλματος του Βούδα, ο οποίος έτσι ευλογεί με το δεξί χέρι –καθισμένος σταυροπόδι, ενώ στο άλλο χέρι κρατά κρεμασμένο ένα… «αγιορείτικο» κομποσκοίνι!

Panagiotis Michalopoulos 

4. Από την κιναιδική βουδιστική λατρεία Χρήστο, έχουμε πάρει εμείς οι ορθόδοξοι -του κώλου, όλα τα ειδωλολατρικά, τα αποκρυφιστικά, και α τόσο αισχρά στοιχεία της!
Αυτά, για να βλέπετε και κάτι πιο πέρα από τη μύτη σας!
Καλό βράδυ, κ. Χρήστο!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1782433161819355


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Xristos Tsouxas

Πήγαινε στο 1ο ΤΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ
Έτος αποφοίτησης: 1996
Τόπος διαμονής: Αθήνα
Τόπος καταγωγής: Stános, Aitolia Kai Akarnania, Greece
Παντρεμένος με την Maria Rongiti
Παντρεμένος από 18 Σεπτεμβρίου 2016
https://www.facebook.com/xristos.tsouxas

Δεν υπάρχουν σχόλια: