Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Την ίδια δικαιολογία είπαν πάλι οι δικοί μας κιοτήδες πολιτικοί, και τότε, για το ελικόπτερο που μας έριξαν οι τούρκοι στα Ίμια! Ότι ζαλίστηκε ο πιλότος. Μετά όταν το ελικόπτερο ανασύρθηκε, μας έκρυψαν ότι ήταν διάτρητο από σφαίρες! Το ίδιο θα κάνουν και τώρα! Δεν θα μας πουν αν τα όργανα πειράχτηκαν από τους τούρκους από τη βάση τους του ηλεκτρονικού πολέμου, ή αν το έριξαν από κάποιο υποβρύχιο τους! Ήταν η απάντηση τους –η πτώση αυτή, στον προχθεσινό μας θρίαμβο ότι ρίξαμε λέει προειδοποιητικά πυρά –για πρώτη φορά σε ένα ελικόπτερο τους!

Την ίδια δικαιολογία είπαν πάλι οι δικοί μας κιοτήδες πολιτικοί, ...
και τότε, για το ελικόπτερο που μας έριξαν οι τούρκοι στα Ίμια! 
Ότι ζαλίστηκε ο πιλότος.
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ioannis Drakonakis II
9 ώρες πριν
“ Τιμή σ’ εκείνους που στη ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες”
Στους ήρωες δεν αρμόζουν κλάματα , ούτε πολλά λόγια, ούτε υποκριτικές κορώνες.
Καλό Ταξίδι Γιώργο, αξιώθηκες μια θέση στο πάνθεον των Αθανάτων.
ΣΧΟΛΙΑ: 
http://www.ethnikosmaxitis.gr/apokalyptoume-pos-tourki-erixan-miraz-2000-5-archika-prokalesan-tin-katadioxi-tous-gia-na-dokimasoun-systima-ilektronikou-polemou/

Νικόλαος Τυρίτης 
Θέλω να πιστεύω ότι φταίνε τα όργανα του αεροσκάφους. Να έγινε ότι σε ένα έργο, όπου έπεσε ο πιλότος. Δηλαδή να έδειξαν το σκάφος ότι ήταν ανάποδα κ να το γύρισε όντως ανάποδα και όταν πήγε για ανύψωση καρφώθηκε στην γη. Με επιφύλαξη. Αυτό συνέβη στο έργο όταν του έγινε Ηλεκτρονική παρεμβολή που έχουν μεγάλες δυνάμεις, όπως ΗΠΑ και λ.π.
Panagiotis Michalopoulos 

Την ίδια δικαιολογία είπαν πάλι οι δικοί μας κιοτήδες πολιτικοί, και τότε, για το ελικόπτερο που μας έριξαν οι τούρκοι στα Ίμια! Ότι ζαλίστηκε ο πιλότος.
Μετά όταν το ελικόπτερο ανασύρθηκε, μας έκρυψαν ότι ήταν διάτρητο από σφαίρες!
Το ίδιο θα κάνουν και τώρα! Δεν θα μας πουν αν τα όργανα πειράχτηκαν από τους τούρκους από τη βάση τους του ηλεκτρονικού πολέμου, ή αν το έριξαν από κάποιο υποβρύχιο τους!
Ήταν η απάντηση τους –η πτώση αυτή, στον προχθεσινό μας θρίαμβο ότι ρίξαμε λέει προειδοποιητικά πυρά –για πρώτη φορά σε ένα ελικόπτερο τους!

Νικόλαος Τυρίτης 
Έχουν αεροπλάνο που παρεμβάλει και δεν λειτουργούν τα όργανα, οι τηλεπικοινωνιες. 
Το έχουν πει, 
εμείς δεν έχουμε. 
Νικόλαος Τυρίτης 
Πρέπει άμεσα να τους καταστρέψουμε την όποια υπεροχή τους με ανορθόδοξο τρόπο.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446198972478404&set=a.337616873336615.1073741828.100012649147683&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: