Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Πάμε, παρακάτω: «Θεά, μετά τον θεόν», λοιπόν, η Μαρία! Θεός θηλυκός, μετά τον θεόν!.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 1. Και αφού λοιπόν έχουμε και διαφορετική αγία τριάδα… Με τον «προ Χριστού –Χριστό» η μια, και με τον «Χριστόν, μετά Χριστού» η άλλη (η μια με Χριστό άσαρκο και η άλλη με Χριστό σαρκωμένο… 2. Η Σούπερ αγία Μαρία (τελείως αναμάρτητη για κάποιους παπίζοντες μεγάλους αγίους μας), έχει και την πατέντα αυτής της δεύτερης αγίας τριάδας, το κοπυράιτ να πούμε! Γι αυτό και υμνείται ως… «η έχουσα τα δευτερεία της Τριάδος», την κυριότητα της νέας αυτής μορφής! Γέννησε τον δεύτερο Χριστό, αυτόν που είναι τώρα στη νέα σύνθεση την Αγιο-Τριαδική! Χα!

1. Αφού λοιπόν μας «έπεισαν», ότι υπήρχε… «Χριστός, προ Χριστού» –θεός πάντα… Χριστός που ήταν άσαρκος και σαρκώθηκε… 
2. Αναγκαστήκαμε φυσικά να δεχτούμε και το ότι η Μαρία γέννησε θεό, άρα καλά κάνουν και τη λένε Θεοτόκο
3. Μετά μας είπαν ότι υπάρχει και… «θεός μετά τον θεόν»!
(«Χαίροις μετά Θεόν, Η Θεός! Τα δευτερεία της Τριάδος, η έχουσα!»)
Ανακεφαλαίωση: 

1. Αρχικά, ήταν ο τριαδικός θεός, αναμάρτητος από τη φύση του...
2. Μετά λέει ήρθε ο Χριστός που... δεν μπορούσε να αμαρτήσει (σ.σ. μαλακίας pemptousia.gr, το ανάγνωσμα)...
3. Και φυσικά (λέει η pemptousia), αναμάρτητη –λόγω εγκλεισμού της στο ναό, ήταν και η Μαρία! Που είχε άσπορο σύλληψη -για τους παπικούς, ενώ για εμάς (κωλόγερος Παΐσιος) αναμάρτητη λόγω του ότι συνελήφθη χωρίς ηδονή (όπως αναμάρτητη είναι και η χωρίς ηδονή πια –ασπερμάτιστη, γεροντική μαλακία). 
Η οποία Μαρία έπαθε μετάσταση σωματική -για τους παπικούς, ενώ για εμάς πέθανε και αναλήφθηκε –απόδειξη λένε η Ζώνη της!
Πάμε, παρακάτω: 

«Θεά, μετά τον θεόν», λοιπόν, η Μαρία!.. Θεός θηλυκός, μετά τον θεόν!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 

1. Και αφού λοιπόν έχουμε και διαφορετική αγία τριάδα… 
Με τον «προ Χριστού –Χριστό» η μια, και με τον «Χριστόν, μετά Χριστού» η άλλη (η μια με Χριστό άσαρκο και η άλλη με Χριστό σαρκωμένο… 
2. Η Σούπερ αγία Μαρία (τελείως αναμάρτητη για κάποιους παπίζοντες, μεγάλους αγίους μας), έχει και την πατέντα αυτής της δεύτερης αγίας τριάδας, το κοπυράιτ να πούμε! 
Γι αυτό και υμνείται ως… «η έχουσα τα δευτερεία της Τριάδος», την κυριότητα της νέας αυτής μορφής! Γέννησε τον δεύτερο Χριστό, αυτόν που είναι τώρα στη νέα σύνθεση την Αγιο-Τριαδική! Χα!

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Διαβάζω:
Θεοτοκάριο: «Χαίροις μετά Θεόν η Θεός τα δευτερεία της Τριάδος η έχουσα».
Έλεγε ο άγιος Πορφύριος ο Μαλακασιανός (Μέγαρο Μήλεσι Αττικής) ότι…
Ή Εκκλησία μας πολύ την τιμάει την Παναγία μας. Την τιμάει και την υμνεί πάνω απ' όλους τούς αγίους μας. Λέγει ένα τροπάριο:
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα».
Ποιά έχει τα δευτερεία της Αγίας Τριάδος; Ποιά είναι αυτή ή Θεός; Είναι ή Παναγία μας, ή Ύπεραγία Θεοτόκος. Ή Αγία Τριάς πρώτη, δεύτερη ή Παναγίτσα μας. Αυτή τη μεγάλη θέση έχει «ή τιμιωτέρα των Χερουβείμ και ενδοξότερα ασυγκρίτως των Σεραφείμ», ή Μητέρα μας, ή Υπεραγία Θεοτόκος.
(Από το βιβλίο «Λόγοι πνευματικής ζωής»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: