Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Με τη «ρύθμιση αλλαγής φύλου» που ψήφισε χθες (με 148 ψήφους) η Βουλή των Ελλήνων… Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ, και οι Παπαδο-Πουτάνες της συγκυβέρνησης… Μπήκε πια και το τελευταίο κομμάτι του πάζλ… Μιας Ελλάδας, «Σόδομα και Γόμορρα»… Έκφυλης πια, «κανονικά και με το νόμο»! Τώρα, αν ο νόμος του θεού, επιφυλάσσει (σήμερα ή αύριο) την ίδια τύχη και σε αυτήν –την Ελλάδα, ίδια με εκείνη των δυο αρχαίων ομοφυλοφιλικών πόλεων…

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: 
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Με 148 ψήφους υπέρ πέρασε η ρύθμιση για την αλλαγή φύλου στα 15

Η stavroula (Βιρτζίνια, ΗΠΑ), μας είπε...
(11 Οκτωβρίου 2017 - 4:19 π.μ.)
Ε. αφου λυσατε ολα τα προβληματα στην χωρα ας ψηφισουν και τον εκφυλισμο της.
Και εις αλα με υγεια.

Χαιρετε κι απο εμας

https://xairete.blogspot.gr/2017/10/148-15.html
Διαβάζω:
Το «όχι» με επιστολική ψήφο του Πάνου Καμμένου στο άρθρο 3 για την ταυτότητα φύλου σημάδεψε την ψηφοφορία - θρίλερ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Tο άρθρο 3,  που δίνει το δικαίωμα για διόρθωση ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών.
Έντονη ήταν η κόντρα που είχαν ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναγκαιότητα ιατρικής διάγνωσης για όσους επιθυμούν την αλλαγή της ταυτότητας φύλου.
Το συγκεκριμένο άρθρο, που αφορά στο δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, υπεψήφισαν οι 148 από τους 285 βουλευτές που βρέθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας. Ειδικότερα, «ναι» ψήφισαν οι 140 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι έξι της ΚΟ του Ποταμιού, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο Κώστας Ζουράρις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Διαβάζω: Στημένο το παιχνίδι με την ψήφιση του νόμου για την αλλαγή φύλου! Δείτε ποιοι απουσίαζαν για να έχει την πλειοψηφία επί των παρόντων…

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ...
8.10.17
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ! "ΝΑΙ" (επί της αρχής) για την αλλαγή φύλου από τον Β. Οικονόμου

Θέση υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου, τουλάχιστον επί της αρχής, για την αλλαγή φύλου πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου που είναι και τομεάρχης υγείας. Είναι ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που παίρνει ευθέως θέση υπέρ του νομοσχεδίου δημοσίως

Ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο τουλάχιστον επί της αρχής, καθώς- όπως είπε- ρυθμίζει θέματα που στην Ευρώπη έχουν ρυθμιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα άφησε αιχμές για την στάση και τις ανακοινώσεις της ιεραρχίας, λέγοντας ότι οι απόψεις της εκκλησίας είναι σεβαστές αλλά νομοθετούν τα κόμματα και η Βουλή και όχι η εκκλησία η οποία θα πρέπει να περιοριστεί στο πνευματικό της ρόλο.

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου συνέδεσε την ψήφιση του νομοσχεδίου με το κεντροδεξιό άνοιγμα που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα δείξει πως η Νέα Δημοκρατία εννοεί αυτό το άνοιγμα, άνοιγμα που θα της επιτρέψει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Οικονόμου τις ίδιες απόψεις διατύπωσε και στην πρόσφατη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος. Στην ίδια συνεδρίαση, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η Νίκη Κεραμέως, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Κατερίνα Παπακώστα και αρκετοί ακόμη βουλευτές που υποστηρίζουν το κεντροδεξιό άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.press-gr.com/2017/10/blog-post_865.html