Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Τα θέλει ο κώλος μας! Αυτήν την υφαλοκρηπίδα, προβλέπεται ότι γρήγορα θα την ξεσκίσουν –σαν Άγγελοι τιμωροί, οι τούρκοι! Προκαλούμε –σαν έθνος και σαν Εκκλησία, ασύστολα τον θεό, και αυτό δεν θα μείνει για πολύ ατιμώρητο! Μετά το κάστανο, νέα κατρακύλα -ΔΙΑΒΑΖΩ: «Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Γέροντας Παΐσιος.»

 κλικ: ΕΔΩ
Διαβάζω:
Ο χρήστης Ελεύθερος Σκοπευτής, έγραψε…
13 ώρες πριν
Να και ενα καλο νεο !!!!!
https://www.facebook.com/ag.petropulos/posts/1164173207059550

Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Γέροντας Παΐσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό, λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως Διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.
Έτσι πλέον και το όπλο των Διαβιβάσεων μετά την Αεροπορία Στρατού και το Πυροβολικό, έχει αποκτήσει τον δικό του προστάτη.
Η απόφαση για την ανακήρυξη του "τηλεγραφητή του θεού", ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα μνήμης του Αγίου.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

Τα θέλει ο κώλος μας! Αυτήν την υφαλοκρηπίδα, προβλέπεται ότι γρήγορα θα την ξεσκίσουν –σαν Άγγελοι τιμωροί, οι τούρκοι! 
Προκαλούμε –σαν έθνος και σαν Εκκλησία, ασύστολα τον θεό, και αυτό δεν θα μείνει για πολύ ατιμώρητο! 
Μετά το κάστανο, νέα κατρακύλα -ΔΙΑΒΑΖΩ: 
«Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Γέροντας Παΐσιος.»
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: