Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πέθανε η παλιά τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστος στάικος κοινοποίησε τη δημοσίευση του Kalathas Stelios.
19 ώρες πριν
Η ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ..έφυγε απο την ζωή .
Καλό Παράδεισο!

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Τι έκανε για να κερδίσει τον παράδεισο;

Christos Messinis 

Ευχή είναι Παναγιώτη . Εμείς δεν είμαστε άξιοι να κρίνουμε ποιον ο Θεός θα οδηγήσει στον Παράδεισο και ποιον όχι, γιατί δεν ξέρουμε το σύνολο της αλήθειας του κάθε ανθρώπου και τα βάθη της ψυχής του !! Αυτό που συνήθως εμείς οι άνθρωποι έχουμε σαν κριτήριο , συνήθως για κάθε γνώση και άποψη μας , είναι η γνώση που συνάγουμε απ΄αυτό που βλέπουμε , αγγίζουμε , ακούμε , μυρίζουμε ,γευόμαστε , διαισθανόμαστε... Ή απ αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε , νομίζουμε ότι ακούμε .κ.λ.π. Τα συμπεράσματά μας σχετίζονται με τα στερεότυπα , τις καταβολές , τις γνώσεις , που ο καθένας μας έχει !! Κανείς δεν ξέρει αν αυτός που στα μάτια μας φαίνεται άγιος , ή ιερός , ή ηθικός, είναι άξιος πραγματικά για τον Παράδεισο και την μακαριότητα !! Οι σοφοί αρχαίοι πρόγονοί μας λέγανε ότι το τέλος καθορίζει τον μακάριο . Ίσως αυτό δείχνει κάτι !!

Panagiotis Michalopoulos 

Λέτε: 
«Αυτό που συνήθως εμείς οι άνθρωποι έχουμε σαν κριτήριο , συνήθως για κάθε γνώση και άποψη μας , είναι η γνώση που συνάγουμε απ΄αυτό που βλέπουμε , αγγίζουμε , ακούμε , μυρίζουμε ,γευόμαστε , διαισθανόμαστε... Ή απ αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, νομίζουμε ότι ακούμε .κ.λ.π.»
Σχολιάζω:
Σχετικά με αυτήν την κυρία, την μακαρίτισσα, τι γνώση έχουμε συνάγει; Τι νομίσαμε ότι είδαμε κλπ σε αυτήν.
Σαν δημόσιο πρόσωπο που ήταν, θα δικαιολογούμαστε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τον βίο της, χωρίς αναγκαστικά και να αντικαταστήσουμε τον τελικό κριτή, τον θεόν.
Διότι αυτή η φράση για "καλό παράδεισο", είναι και κάπως παρεξηγήσιμη ότι την αγιοποιούμε, επειδή ακριβώς ήταν μια διάσημη τηλεπαρουσιάστρια. Όπως δηλαδή λένε και οι κοσμικοί -για τους καλλιτέχνες συνήθως, ότι πήγαν λέει... "στην γειτονιά των αγγέλων"!..
Μια τέτοια ευχή λοιπόν για "καλό παράδεισο", μπορεί να θεωρηθεί ότι της ευχόμαστε να είναι σε μια καλή θέση, κάτι σαν το Κολονάκι να πούμε, αυτής της γειτονιάς.
Γιατί όμως φοβόμαστε να πούμε και κάτι το διαφορετικό; 

Όπως το... «ας έφυγε πιστή και μετανοημένη»; 
Ή το... «ας έχει βρει έλεος η μακαρίτισσα», κλπ;
χρήστος στάικος 
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!
Panagiotis Michalopoulos 

ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΣΤΟΝ ΑΔΗ;
Panagiotis Michalopoulos 
EYΧΕΣ: 1. Ας έφυγε πιστή και μετανοημένη! 2. Ας έχει βρει έλεος η μακαρίτισσα! 3. Ας μην είναι στον Άδη!
Michalis Belentakis 
Τουλάχιστον αυτή ήταν ντυμένη......
Panagiotis Michalopoulos 

Μπράβο Μιχάλη! Αυτό είναι και το καλύτερο μνημόσυνο για αυτήν την ψυχή. Της αναγνωρίζουμε λοιπόν, μια σοβαρότητα, μια σεμνότητα! Μπράβο της.
Όχι δηλαδή το αντίθετο… Όχι δηλαδή σαν την άλλην την Νατάσα τη Ράγιου να πούμε… Ούτε σαν την Κατερίνα Λάσπα... Για να θυμηθούμε –έτσι χαρακτηριστικά, δυο μόνο από τις συναδέλφους της, της ίδιας κλάσης να πούμε.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1883898778563788&id=100008310531644

Δεν υπάρχουν σχόλια: