Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δεν ξέρουμε πόσοι ήταν οι μάγοι των Χριστουγέννων. Συμπεραίνουμε ότι θα ήταν τρεις, από τα τρία συμβολικά δώρα: τα σμύρνα, τον χρυσό, και το λιβάνι. Δεν ξέρουμε ακόμα και αν τον βρήκαν –καβάλα στις καμήλες τους, χειμώνα καιρό, και μέσα σε μια σπηλιά τον Χριστό! Όλα αυτά, είναι ντεκόρ για μια κουκλίστικη φάτνη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σαλόνι το ανοικτό. Είναι η σκηνοθεσία προβολής μιας θρησκείας ανώτερης –υποτίθεται, από αυτήν του Ισλάμ! Έχουμε δε και αποδείξεις ότι είναι και αληθινή αυτή –η λεγόμενη και «ορθοδοξία»… Αφού έχουμε και κατέχουμε, και τα βγάζουμε –επίκαιρα, πανηγυρικά, στη γύρα -για προσκύνηση, τα αυθεντικά -ιστορικά της λείψανα, όπως και αυτά τα ίδια τα δώρα των μάγων!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης, Κέντρο Νεότητας Αγίου Τίτου, κοινοποίησε...
21 Δεκεμβρίου   

Στον Άγιο Τίτο τα Τίμια Δώρα των Μάγων προς τον Χριστό
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
Δεν ξέρουμε πόσοι ήταν οι μάγοι των Χριστουγέννων. Συμπεραίνουμε ότι θα ήταν τρεις, από τα τρία συνολικά δώρα: τα σμύρνα, τον χρυσό, και το λιβάνι. 
Δεν ξέρουμε ακόμα και αν τον βρήκαν –καβάλα στις καμήλες τους, χειμώνα καιρό, και μέσα σε μια σπηλιά τον Χριστό!
Όλα αυτά, είναι ντεκόρ για μια κουκλίστικη φάτνη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σαλόνι το ανοικτό. Είναι η σκηνοθεσία προβολής μιας θρησκείας ανώτερης –υποτίθεται, από αυτήν του Ισλάμ! 
Έχουμε δε και αποδείξεις ότι είναι και αληθινή αυτή –η λεγόμενη και «ορθοδοξία»… Αφού έχουμε και κατέχουμε, και τα βγάζουμε –επίκαιρα, πανηγυρικά, στη γύρα -για προσκύνηση, τα αυθεντικά -ιστορικά της λείψανα, όπως και αυτά τα ίδια τα δώρα των μάγων!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1712970115395297&set=a.830173207008330.1073741828.100000469760153&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ...
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Κούκου… Εδώ τα δώρα, εκεί τα δώρα, …πού είναι τα δώρα των μάγων; Τζα! Στη μητρόπολη Βέροιας είναι! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: