Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Με την δικαιολογία δε ότι είναι τάχα υπό πίεση στην Τουρκία, ο Βαρθολομαίος, κάνει ό,τι κάνει -για βοήθεια τάχα από τους παπικούς, δίνοντας δηλαδή τα πάντα στην αίρεση, σαν ένας κανονικός προδότης –όχι μόνο της Ελλάδας (που την αποκαλεί επαρχεία του, ο Γενίτσαρος), αλλά είναι -κανονικός προδότης, και, της ορθοδοξίας, ο πούστης!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio
23 Σεπτεμβρίου
Όσα δεν γνωρίζατε για την Τουρκοκρατία και την Επανάσταση του 1821
Ανέκδοτες ιστορίες που μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής!

ΣΧΟΛΙΑ

Panagiotis Michalopoulos.
Χείμαρρος Εφημερίδα 
Αφού είναι σκλάβος των τούρκων και τούρκος υπήκοος τι θα έλεγε;
χα χα χα το θέλει το κεφάλι του. 
Υπάρχει η παροιμία, παπάς δεμένος γράφει και ξεγράφει. 
Για να σώσουν το λαό από το θυμό των τούρκων αφόριζαν τον κλέφτη και από την άλλη του έστελναν ευλογίες.
Panagiotis Michalopoulos
1. Δεν είναι σκλάβος! Είναι τούρκος υπήκοος, και έχει υπηρετήσει και ως αξιωματικός στον τουρκικό στρατό!
2. Ονομάζει δε την Τουρκία –πάντα με καμάρι, ως πατρίδα του!
3. Τέλος, σαν ελεύθερος έχει πάει –αμέτρητες φορές στο Βατικανό, όπου και γλύφει -κανονικά, τον κώλο του πάπα των παπικών!
Χείμαρρος Εφημερίδα 

Εγώ θα έλεγα να κοιτάμε την πατρίδα μας και να διαβάζουμε ιστορία. 
Για να γίνεις πατριάρχης υποχρεωτικά θα είσαι τούρκος υπήκοος, θα υπηρετήσεις στον τουρκικό στρατό, θα δώσεις γην και ύδωρ.
Panagiotis Michalopoulos 

Δηλαδή ("για να γίνεις πατριάρχης") θα πρέπει να είσαι ("υποχρεωτικά"), και προδότης, και γενίτσαρος, και τουρκόσπορος, και ανθέλληνας, και υποτακτικός του πάπα των παπικών!
Αυτά λέει η ιστορία;
Giorgos Amvrakikos 

Δηλαδη κ.μιχαλοπουλε τι ειναι καλυτερο ενας τουρκος ελληνικης καταγωγης να ειναι πατριαρχης η να το αναλαβει ενας τουρκος στην καταγωγη και να το χασουμε μια για παντα;
Panagiotis Michalopoulos

1. Τι άλλο μπορούμε να χάσουμε; Την Πόλη; Αυτήν την έχουμε χάσει από τότε, με την άλωση. Ο πατριάρχης μας, στην ιστοσελίδα του (τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά), αναφέρει πάντα ως έδρα του, την Istanbul, και δεν τόλμα να γράψει τη λέξη Κωνσταντινούπολη!
2. Στην ξευτίλα του δε επάνω, αποκαλεί πάντα -και με μεγάλο καμάρι, την Τουρκία ως... μητέρα πατρίδα του!
Θεωρείται δε και τουρκόσπορος -ανέκαθεν, και γι αυτό τον έκαναν και αξιωματικό του στρατού τους -από νεαρό ακόμα διάκο, οι τούρκοι.
3. Με την δικαιολογία δε ότι είναι
τάχα υπό πίεση στην Τουρκία, ο Βαρθολομαίος, κάνει ό,τι κάνει -για βοήθεια τάχα από τους παπικούς, δίνοντας δηλαδή τα πάντα στην αίρεση, σαν ένας κανονικός προδότης –όχι μόνο της Ελλάδας (που την αποκαλεί επαρχεία του, ο Γενίτσαρος), αλλά είναι -κανονικός προδότης, και, της ορθοδοξίας, ο πούστης!
4. Εφ’ όσον λοιπόν οι τούρκοι επιβάλουν την τουρκική υπηκοότητα σαν προϋπόθεση για την υποψηφιότητα στην θέση του οικουμενικού πατριάρχη, με αποτέλεσμα πολλοί ιερείς μας από την Κρήτη κυρίως και από αλλού, να ζητούν -με αίτηση τους, από τώρα αυτήν την υπηκοότητα… 

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ απάντηση είναι να μεταφερθεί η έδρα του πατριαρχείου σε ελεύθερο μέρος. Όπως στην Ελλάδα… Όπως –ειδικά, στο άγιον Όρος, κάτι που έχει από χρόνια τώρα προταθεί (επίσκοπος Φλώρινας και άλλοι) σαν ιδανικός τόπος.
Giorgos Amvrakikos 

Δυστυχως η Κωνσταντνουπολη ειναι τουρκικο εδαφος και η επισημη ονομασια της ειναι αυτη που αναφερεις.
Ομως δεν πρεπει σε καμια περιπτωση ν`αλλαξει η εδρα του πατριαρχειου, ακομη και σημερα του ποναει που η εδρα ειναι στην Κωνσταντινουπολη.
Panagiotis Michalopoulos 

Τα θέλει λοιπόν η «έδρα» του μαζόχα του Βαρθολομαίου, να πονάει… Του αρέσει του οικονομικού πατριάρχη αυτό: Το να του τον τσούζει τον ποπό, το… οθωμανικό!
Και σε εμάς, μας αρέσει φαίνεται πολύ, το να πληρώνουμε με χρυσάφι τον τούρκο για αυτήν την έδρα!
Ξέρετε τι μερίδιο παίρνει κάθε φορά η Τουρκία, από τον θησαυρό που εισπράττει ο Βαρθολομαίος για να πει τελικά το ναι, και να υπογράψει για μια αγιο-κατάταξη;
Όπως για παράδειγμα, από τον θησαυρό (πόσες ράβδους χρυσού;) για την αγιοποίηση του γυναικείου σκελετού, του Εφραίμ της Ν. Μάκρης Αττικής…
Όπως για παράδειγμα, και από τον θησαυρό (πόσες ράβδους χρυσού;) για την αγιοποίηση του χουντόμουτρου του γ. Παΐσιου, κλπ, κλπ, κλπ…

https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio/posts/1440551102639581

Δεν υπάρχουν σχόλια: