Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Κρυμμένες αλήθειες, που επιτέλους κάποτε πρέπει να λέγονται -με παρρησία, κι αυτές! Να αποκαλύπτονται και με φωτογραφικά ντοκουμέντα, και να έρχονται στο φως… Είτε λοιπόν μας αρέσει είτε όχι -σαν ελληνορθόδοξους, αυτός ο καλός και άγιος άνθρωπος (φωτο), ο Λιγνός… Αυτός είναι ο μόνος που φωτίστηκε αληθινά, και βρήκε την πραγματική πηγή εκπόρευσης του Αγίου Φωτός… Αυτός, βρήκε και τον μοναδικό τρόπο να το μεταλαμπαδεύει… Αυτός, με το δάχτυλο του (φωτο), χωρίς να καίγεται! Αυτός, και μόνον αυτός, από πολύ παλιά! Ο άλλος, ο ελληνορθόδοξος πατριάρχης στα Ιεροσόλυμα, είναι ένας απλός και αποτυχημένος κλόουν στην υπόθεση αυτή, μια καρικατούρα του αξέχαστου Λιγνού!..

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Κρυμμένες αλήθειες, που επιτέλους κάποτε πρέπει να λέγονται -με παρρησία, κι αυτές! Να αποκαλύπτονται, και, με φωτογραφικά ντοκουμέντα, και να έρχονται στο φως… 
Είτε λοιπόν μας αρέσει είτε όχι -σαν ελληνορθόδοξους, αυτός ο καλός και άγιος άνθρωπος (φωτο), ο Λιγνός… Αυτός είναι ο μόνος που φωτίστηκε αληθινά, και βρήκε την πραγματική πηγή εκπόρευσης του Αγίου Φωτός… Αυτός, βρήκε και τον μοναδικό τρόπο να το μεταλαμπαδεύει… 
Αυτός, με το δάχτυλο του (κάτω φωτο), χωρίς να καίγεται! 
Αυτός, και μόνον αυτός, από πολύ παλιά! Ο άλλος, ο ελληνορθόδοξος πατριάρχης στα Ιεροσόλυμα, είναι απλά ένας και αποτυχημένος κλόουν στην υπόθεση αυτή, είναι μια σκέτη καρικατούρα του αξέχαστου Λιγνού!..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=312059415832357&set=g.1724929694489304&type=1&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:
- Αγάπη μου, λατρεία μου! Πάρε μου, τα τρία μου!
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυρίες, και κύριοι… Ο ελληνορθόδοξος Πατριάρχης!..
Τον βλέπουμε εκτάκτως, με την επετειακή απλή στολή του, με τη φόρμα μιας ειδικής εργασίας… 
Με αυτήν που έχει το θαύμα στο τσεπάκι, και που τον βοηθάει να γράφει ιστορία κάθε Πάσχα… 
Εδώ, Μ. Σάββατο μεσημέρι, σκυφτός –στα τέσσερα, στον πανάγιο τάφο… Προσεύχεται (με «άμπρα-κατάμπρα», με «αλεβουπάς», και με «αλα-ούνα, αλα-ντούε, αλα-τρέ») για να κατέβει το άγιο φως! 
Δοξάστε τον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: