Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ο γέροντας Παΐσιος, έλεγε διάφορα, μεταξύ των οποίων και το ότι όλα τα πράγματα αγιάζονται, όπως το νερό, το ψωμί, κλπ. εκτός από τα αηδιαστικά πράγματα, όπως τα κόπρανα, και τα τοιαύτα! Σπουδαίος ο λόγος του! Εξαίρεση βέβαια αποτέλεσε αυτός ο ίδιος, που αν και αποτελούσε ολόκληρος μια κουράδα και μισή, ήρθε η Εκκλησία λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του, και τον άγιασε! Σκατένια Εκκλησία και η ίδια, έσπευσε και τον ανακήρυξε μέγα προφήτη και άγιο Της! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης ΑΝΩ Ιερουσαλημ Μοναχικος Οδοιπορος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία του γέροντα Παΐσιου.
27 Μαρτίου στις 8:44 μ.μ.
ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos 
ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ…
Περί Παϊσίου ο λόγος:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
ΑΝΩ Ιερουσαλημ Μοναχικος Οδοιπορος 

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ .....
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1057527634309915
 

Anastasia Avgerinou
Τόπος καταγωγής: Peiraiá, Attiki, Greece
προς ΑΝΩ Ιερουσαλημ Μοναχικος Οδοιπορος 
Λυπάμαι που τον συγκεκριμένο ΒΛΆΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΈΧΕΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.
Είναι αυτός ικανός να μιλάει έτσι για τον γέροντα Παίσιο ,και όχι μόνο ,,,
ΝΤΡΟΠΉ ΣΤΌΝ ΠΑΝΊΒΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΌ,,,
Panagiotis Michalopoulos

Τώρα εσύ Αναστασία, συμπεριφέρεσαι σαν Ταλιμπανού, σαν Τζιχαντιστήτρια.
Ώστε έτσι λοιπον! Αν και χριστιανοί (που υποτίθεται ότι είστε), με όσους δεν συμφωνείτε, τους παίρνετε το κεφάλι! Τον μπλοκάρετε, τον βρίζετε, και γιατί όχι –αν είναι στο χέρι σας, τον εξοντώνεται και ηθικά… Αλλά και σε φυσική εξόντωση αρέσκεστε, και καθαρίζετε –σαν γνήσιοι μαφιόζοι –φασιστοχριστιανοί, με μια πατροπαράδοτη χριστιανική δολοφονία. Εγώ προσωπικά, έχω εναντίον μου και πολλές τέτοιες απειλές… Ακόμα και Αρχιεπίσκοπος (της ορθόδοξης εκκλησίας της Αφρικής) βγήκε και με έβρισε χυδαία και με απείλησε ανοιχτά για τη ζωή μου, και εμένα και την οικογένεια μου!
Δεν είναι όμως έτσι ο χριστιανισμός. Ο χριστιανισμός είναι δημοκρατία, είναι διάλογος, είναι ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα, με ντοκουμέντα. Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστός, ήθελε τη γνώμη του κόσμου, και ρωτούσε τους μαθητές του να του πουν πώς τον σχολιάζουν οι άνθρωποι.
Βέβαια, εξαιρούνται ο αιρετικός πάπας των παπικών, που είναι αλάθητος και εκτός πάσης κριτικής… και ο δικός μας ο Παΐσιος του οποίου τη φήμη υποστηρίζουν με λύσσα οι απανταχού οπαδοί του!
Και ο δικός μου λόγος, αγαπητή Αναστασία, είναι μεστός από επιχειρηματα και ντοκουμέντα, διότι το κατέχω καλά το θέμα αυτό, και το διαχειρίζομαι υπεύθυνα όλα αυτά τα χρόνια που μιλάω… Και μιλάω και γράφω, πάντα με στοιχεία ατράνταχτα, και πάντα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος… Συμπεριφέρομαι, σαν ελεύθερο, λογικό, και υπεύθυνο μέλος της Εκκλησίας μας.
Αλλά οι συνομιλητές μου δυστυχώς, δεν έχουν πάντα την διάθεση για διάλογο, και τυφλωμένοι από τον φανατισμό τους, αντιδρούν όπως και εσύ: με προσωπική επίθεση στον αντιφρονούντα!
Δυστυχώς!
https://www.facebook.com/AnoIerousalemMonachikosOdoiporos/photos/a.731286803578309.1073741832.547753255264999/1144731375567181/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: